FORMULA 1

Column Left

Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

Η Formula1 αποχαιρέτισε τον Γουίλσον

Ο Τζάστιν Γουίλσον υπέκυψε στα τραύματά του και έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 37 ετών, με πρώην και νυν πιλότους και ομάδες της Formula1 να μην τον ξεχνούν και να στέλνουν ευχές με συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του μέσω του twitter.
Υπενθυμίζουμε ότι ο Γουίλσον έτρεξε στη κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού το 2003 συμμετέχοντας σε 11 αγώνες με τη Minardi και σε 6 με την Jaguar.
Αναλυτικά, τα όσα έγραψαν:
Τζένσον Μπάτον: «Ο παγκόσμιος μηχανοκίνητος αθλητισμός ακινητοποείται γι' ακόμα μια φορά. @justin_wilson ήταν ωραίο άτομο και καλός οδηγός. Οι σκέψεις μου είναι με την οικογένειά του. RIP. Έτρεξα με τον Τζάστιν το 1989 στα καρτ και θυμάμαι το χαμόγελό του, ένας αγαπητός άνθρωπος. #RIPJustin».
Ντάνιελ Ρικιάρντο: «Αυτό το άθλημα μπορεί να είναι πολύ σκληρό. Μου ραγίζει την καρδιά. Όλη την αγάπη μου και τη στήριξη στην οικογένεια του Τζάστιν».
Νάιτζελ Μάνσελ: «Τρομερά νέα προβλήθηκαν στην αμερικανική τηλεόραση. Ο Τζάστιν πέθανε από τα τραύματα που υπέστη από τον αγώνα της Κυριακής. Τα βαθύτατα συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια. RIP».
Φερνάντο Αλόνσο: «#RIPJustinWilson. Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένειά του και τους φίλους του. Πολύ λυπημένος, δύσκολο να το δεχτώ».
Μαρκ Γουέμπερ: «Χθες το βράδυ ένας πολύ καλός άνθρωπος μας άφησε. Λυπάμαι πολύ. RIP Τζάστιν. Οι σκέψεις μου είναι με τους αγαπημένους σου».
Ρομάν Γκροζάν: «Πολύ λυπημένος που άκουσα ότι ο Τζάστιν Γουίλσον πέθανε. Τι θλιβερά νέα και τι δραματική χρονιά για τους αγώνες. Χάσαμε πολλούς πρωταθλητές».
Μάρκους Έρικσον: «Ιδιαίτερα λυπημένος που άκοσα ότι ο Τζάστιν Γουίλσον πέθανε. Όλες οι σκέψεις μου είναι με την οικογένειά του. #RIPJustin»
Μαξ Φερστάπεν: «Άσχημα νέα για τα μηχανοκίνητα σπορ ξανά... @justin_wilson θα μας λείψεις. #BadassWilson».
Άλεξ Λιν: «Πολύ φριχτά νέα για τον Τζάστιν Γουίλσον αυτό το πρωί, το άθλημά μας είναι πολύ δύσκολο σε στιγμές σαν αυτή».
Βαλτέρι Μπότας: «Πολύ λυπηρά νέα αυτό το πρωί, RIP Τζάστιν Γουίλσον. Οι σκέψεις είναι με την οικογένειά του».
Τζόλιον Πάλμερ: «Τι θλιβερή ημέρα. Ο Τζάστιν ήταν κάποιος που ακολουθούσα, καθώς μεγάλωνα και τον θαύμαζα. Δεν μπορώ να το πιστέψω, οι σκέψεις μου είναι με την οικογένειά του τώρα».
Γουίλ Στίβενς: «Άλλη μία τρομερή απώλεια για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό παγκοσμίως. Οι σκέψεις μου είναι με την οικογένειά του και τους φίλους του! #RIPJustinWilson».
Στόφελ Φαντόρν: «#RIPJustinWilson. Οι σκέψεις είναι με την οικογένειά του και τους φίλους του...»
Νικ Χάιντφελντ: «Τρομερά νέα για τον Τζάστιν Γουίλσον, που δεν είναι πια μαζί μας. Οι σκέψεις μου είναι με την οικογένειά του»
Mercedes: «Οι σκέψεις μας σήμερα είναι με την οικογένεια και τους φίλους του @justin_wilson. Ένας καλός οδηγός και ακόμα καλύτερος άνθρωπος. Θυμόμαστε τον @justin_wilson, όπως θα το ήθελε. Ένας πραγματικός οδηγός και νικητής»
Red Bull: «Τραγική απώλεια. Όλη η ομάδα στέλνει τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του Τζάστιν και στους φίλους του σε αυτή τη στιγμή».
Toro Rosso: «Τον ξέραμε καλά από το 2003... @justin_wilson θα μας λείψεις! Όλες οι σκέψεις μας είναι με την οικογένειά του».
Force India: «Είμαστε διαλυμένοι από τα τρομερά νέα για τον θάνατο του Τζάστιν Γουίλσον. Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια και τους φίλους του Τζάστιν σε αυτή τη στιγμή. RIP».
Sauber: «Με βαθιά λύπηση, σημειώνουμε τον θάνατο του Τζάστιν Γουίλσον. Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια και τους φίλους του. #IndyCar #Motorsport #OneFamily».
McLaren: «Όλοι στη McLaren είμαστε βαθιά λυπημένοι που ακούσαμε τα νέα για τον Τζάστιν Γουίλσον. Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένειά του και τους φίλους του. #RIPJustinWilson».
Lotus: «Πολύ λυπητερά νέα. Τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεα του Τζάστιν και σε όλους όσους τον ήξεραν και τον θαύμαζαν. RIP Τζάστιν».
Marussia: «Φοβερά νέα από τις ΗΠΑ αυτό το πρωί. Τα βαθύτατα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια του Τζάστιν και στην Andretti Autosport».
Williams: «Σπαρακτικά νέα για τον θάνατο του Τζάστιν Γουίλσον. Όλες οι σκέψεις μας είναι με την Τζούλια, τον Στέφαν, την υπόλοιπη οικογένεια και την κοινότητα των @IndyCar».

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια