FORMULA 1

Column Left

Τρίτη 18 Αυγούστου 2015

“Απίστευτο το MotoGP συγκριτικά με την Formula 1”

Ο επικεφαλής της ομάδας Formula 1 της Mercedes και πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής, Niki Lauda, πιστεύει ότι η σειρά αγώνων του MotoGP είναι σήμερα πολύ πιο θεαματική και ενδιαφέρουσα για τους θεατές από κάθε μηχανοκίνητο αγώνα των τεσσάρων τροχών.
Ο Αυστριακός, τρεις φορές πρωταθλητής την “χρυσή εποχή” της Formula 1, βρέθηκε καλεσμένος στο τσέχικο Grand Prix του MotoGP στο Brno και σε δηλώσεις του αμέσως μετά τον αγώνα δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για το θέαμα που πρόσφεραν οι δίτροχες μηχανές, αλλά και τις συγκρίσεις με την Formula 1.
“Είναι απίστευτο να βλέπεις τους αναβάτες να κινούνται με σχεδόν 350 km/h και να παρακολουθείς πως ελέγχουν και οδηγούν τις μοτοσικλέτες τους. Πιστεύω ότι είναι η πιο απίστευτη σειρά αγώνων που μπορείς να παρακολουθήσεις στις μέρες μας”, τόνισε ο Lauda
“Δυστυχώς, στην Formula 1 σήμερα συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Τα μονοθέσια είναι τόσο εύκολα στην οδήγησή τους που δεν βλέπεις πλέον γλιστρήματα ή άλλες θεαματικές ενέργειες. Βλέποντας τις μηχανές, μπορεί κανείς να καταλάβει γιατί προσπαθούμε και θέλουμε να κάνουμε τα μονοθέσια πιο δύσκολα στην οδήγησή τους και πάλι”, κατέληξε ο Αυστριακός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια