FORMULA 1

Column Left

Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

Ντεμπούτο με ατύχημα για Ρόσι

Η Marussia επέλεξε να αντικαταστήσει τον Ρομπέρτο Μέρχι με τον Αλεξάντερ Ρόσι στα πέντε από τα εφτά εναπομείναντα Γκραν Πρι της σεζόν αρχής γενομένης από αυτό της Σιγκαπούρης. Ωστόσο, ο Αμερικανός έκανε ντεμπούτο με ατύχημα.
Αυτό διότι προς το τέλος της πρώτης περιόδου των ελεύθερων δοκιμών στη Μαρίνα Μπέι έχασε το πίσω μέρος του μονοθεσίου του και κατέληξε στον τοίχο, με αποτέλεσμα να έχουμε κόκκινη σημαία και διακοπή στη διαδικασία για μερικά λεπτά.
Έτσι, ξεκίνησε την καριέρα του στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού με ατύχημα, αφού έκανε μικρό λάθος, όπως παραδέχτηκε ο ίδιος. «Ήταν καλά εκτός από τα 30 δεύτερα που έγινε αυτό. Πήγαινα πολύ γρήγορα. Ένιωσα άνετος στο μονοθέσιο, έκανα ένα μικρό λάθος στο FP1 που μας πλήγωσε λίγο, οπότε χάσαμε χρόνο στο FP2 και δεν κάναμε τους γύρους μας.
Ευτυχώς, υπάρχει άλλη μία περίοδος αύριο. Προσπαθήσαμε μερικά νέα πράγματα και δεν περίμενα να είναι τόσο ακραία η αλλαγή. Ήταν μικρό λάθος, αλλά έτσι είναι η ζωή μερικές φορές. Η ομάδα έκανε καλή δουλειά για να επαναφέρουμε το μονοθέσιο για το FP2. Πρέπει να μάθουμε από αυτό.Ήταν λίγο ανησυχητικό, δεν είναι αυτό που θέλεις να κάνεις στην πρώτη σου περίοδο. Το FP3 θα είναι πολυάσχολο, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε όσο το δυνατόν περισσότερους γύρους. Ήμουν αρκετά καλά στο μονοθέσιο, δεν αισθάνομαι ότι χρειάζομαι να κάνω γύρους για να πάω γρήγορα, αλλά για να καταλάβω πως λειτουργούν τα ελαστικά και πώς να τα διαχειριστώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια