FORMULA 1

Column Left

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

Renault: Επιδιώκει την αγορά της ομάδας F1 της Lotus

Την επιστροφή της αυτοκινητοβιομηχανίας στη Φόρμουλα 1 μπορεί να σηματοδοτήσει μία αγορά της ομάδας της Lotus. Η Renault πούλησε το μεγαλύτερο μερίδιο της δικής της ομάδας το 2010. Επιδιώκει την εμφάνιση της νέας ομάδας της από τη σεζόν του 2016.
Renault: Επιδιώκει την αγορά της ομάδας F1 της Lotus
Η Renault αποκάλυψε τα σχέδιά της να αγοράσει την ομάδα Φόρμουλα 1. Όπως τονίζει το MarketWatch, η γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία μπορεί με αυτό τον τρόπο να επιστρέψει στη Φόρμουλα μετά την πώληση του μεγαλύτερου μεριδίου της δικής της ομάδας το 2010.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αυτοκινητοβιομηχανίας, η πρόθεσή της να αποκτήσει την ομάδα της Lotus σηματοδοτεί ένα «πρώτο βήμα προς το πρότζεκτ μίας ομάδας Φόρμουλα 1 της Renault από τη σεζόν του 2016».
Προς το παρόν, η εταιρία προμηθεύει με μηχανές άλλες ομάδες της F1. Από την πώληση του 2010 και μετά, κλιμάκωσε και πάλι την εμπλοκή της στο άθλημα προκειμένου να περικόψει τα κόστη της εν μέσω της παγκόσμιας οικονομικής επιβράδυνσης.
Επιπλέον, η ομάδα της Lotus αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα οικονομικά προβλήματα, ενώ πρόκειται να παραστεί τη Δευτέρα στο δικαστήριο για μια υπόθεση φόρων ύψους 900.000 λιρών που δεν έχουν πληρωθεί στη Βρετανία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια