FORMULA 1

Column Left

Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

Ευχές από τη Formula1 για Γουίλσο

Σε κώμα βρίσκεται ο Τζάστιν Γουίλσον, μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε στα IndyCar. Ο Βρετανός έχει περάσει για μικρό χρονικό από τη Formula1 και τις Minardi, Jaguar και η κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού δεν τον ξέχασε σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Πρώην και νυν πιλότοι και ομάδες του ευχήθηκαν μέσω του twitter γρήγορη και πλήρη ανάρρωση.
Αναλυτικά, τα όσα έγραψαν:
Φελίπε Μάσα: «Όλες οι σκέψεις μας είναι με τον @justin_wilson και την οικογένειά του. Προσευχόμαστε για γρήγορη και πλήρη ανάρρωση. Να είσαι δυνατός Τζάστιν».
Ντάνιελ Ρικιάρντο: «Η κοινότητα του μηχανοκίνητου αθλητισμού έχει περάσει πολλά τελευταία, αλλά σε όλον τον κόσμο είμαστε μαζί. Μείνει δυνατός άνθρωπέ μου @justin_wilson».
Τζένσον Μπάτον: «Συνέχισε να παλεύεις @justin_wilson. Είμαστε όλοι μαζί σου φίλε. Οι σκέψεις είναι με την οικογένεια του Τζάστιν σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.»
Μαρκ Γουέμπερ: «Συνέχισε τη μάχη @justin_wilson. Οι σκέψεις σ' εσένα και στην οικογένειά σου φιλαράκι».
Κέβιν Μάγκνουσεν: «Ας προσευχηθούμε όλοι ο Τζάστιν Γουίλσον να το ξεπεράσει αυτό».
Εστεμπάν Γκουτιέρεζ: «Όλες μου οι σκέψεις και οι προσευχές μου για τον @justin_wilson. Δύσκολα χρόνια στους αγώνες, του εύχομαι γρήγορη ανάρρωση».
Πολ ντι Ρέστα: «Συνέχισε να παλεύεις @justin_wilson, οι σκέψεις είναι μαζί σου και με την οικογένειά σου».
Μαξ Τσίλτον: «Σε παρακαλώ ξεπέρασέ το @justin_wilson».
Marussia: «Όλες οι σκέψεις μας και οι προσευχές μας είναι με τον @justin_wilson και την οικογένειά του αυτή τη στιγμή. Ένα πολύ αγαπημένο μέλος της οικογένειας των μηχανοκίνητων σπορ».
McLaren: «Όλοι στη McLaren προσευχόμαστε για τον πρώην πιλότο της F1, ο άσος των IndyCar και υπέροχος άνθρωπος Τζάστιν Γουίλσον θα είναι εντάξει μετά το ατύχημά του στην Pocono».
Force India: «Όλες μας οι σκέψεις είναι με τον @justin_wilson και την οικογένειά του αυτή τη στιγμή. Προσευχόμαστε για γρήγορη και πλήρη ανάρρωση! #PrayersForJustin».
Honda Racing F1: «Οι προσευχές της Honda Racing είναι με τον @justin_wilson, ένα λατρεμένο μέλος της οικογένειας του μηχανοκίνητου αθλητισμού. #PrayersForJustin»

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια