FORMULA 1

Column Left

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

Ξέρετε απ’ έξω τις πίστες της Formula 1;

Έχετε «ταξιδέψει» στις πέντε ηπείρους μαζί με τις ομάδες της Formula 1; Γνωρίζετε κάθε στροφή του Μονακό; Ξεχωρίζετε με μια ματιά  το Νίρμπουργκρινγκ από το Χοκενχάιμ; Αν η απάντηση στα παραπάνω είναι «ναι», μπορείτε να κερδίσετε συλλεκτικά ρούχα Mercedes F1, συμμετέχοντας στο νέο διαγωνισμό τηςAllianzDirect!
Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αποδείξετε ότι είστε fan της F1, αναγνωρίζοντας τις πίστες στις φωτογραφίες που θα βρείτε εκεί.
Allianz είναι παγκόσμιος εταίρος της Formula 1, στο πλαίσιο της δέσμευσής της για την προώθηση της οδικής ασφάλειας, ενώ συνεργάζεται και με την αγωνιστική ομάδα της Mercedes AMG Petronas F1. Βρίσκεται κυριολεκτικά στην πρωτοπορία, καθώς το σήμα της Allianz είναι ορατό  πάνω στο Αυτοκίνητο Ασφάλειας και το Αυτοκίνητο παροχής Πρώτων Βοηθειών της Formula 1. Έτσι, στέλνει στα 85 εκατομμύρια πελάτες της μήνυμα ότι η ασφάλεια των οδηγών F1 και η καθημερινή ασφάλεια των οδηγών παγκοσμίως είναι άρρηκτα συνδεδεμένες. 
Εξάλλου, η σχέση της Allianz με την οδική ασφάλεια δεν περιορίζεται στις αγωνιστικές πίστες. Είναι ο μοναδικός ασφαλιστικός οργανισμός που διατηρεί το δικό του ερευνητικό κέντρο για ζητήματα  οδικής ασφάλειας, ενώ στηρίζει και την πρωτοβουλία του ΟΗΕ «Δεκαετία Δράσης για τη Βελτίωση της Οδικής Ασφάλειας 2011-2020».
Για να μάθετε περισσότερα για τα μοναδικά προνόμια της AllianzDirect και να ασφαλίσετε το αυτοκίνητό σας online, επισκεφθείτε την AllianzDirect ή καλέστε μας στο 210 69 99 900.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια