FORMULA 1

Column Left

Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Βαρκελωνη, 5η μερα: rain man ο Ροζμπεργκ

Υπό βαριά βροχή, ειδικά το πρωί, διεξήχθη η τελευταία ημέρα δοκιμών στη Βαρκελώνη, η οποία είδε μόλις τέσσερις ομάδες να συμμετέχουν, αφού η HRT δεν κατάφερε να λάβει εγκαίρως τα κομμάτια που χρειάζονταν. Έτσι, τα ισπανικά μονοθέσια θα ξεκινήσουν το πρωτάθλημα χωρίς να έχουν κάνει ούτε ένα γύρο! Ταχύτερος ήταν ο Νίκο Ρόζμπεργκ με 1’43’’814, αν και μικρή σημασία είχε ο χρόνος με τις συνθήκες που επικρατούσαν στην πίστα.
Ο Γερμανός οδηγός έφερε τη Mercedes GP στην κορυφή για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, γράφοντας μάλιστα και τους περισσότερους γύρους, 35, έναντι μόλις 5 του Μίκαελ Σουμάχερ, ο οποίος οδήγησε την W02, ή μάλλον προσπάθησε να την οδηγήσει το πρωί.
Στις τελευταίες χειμερινές δοκιμές η βροχή, όπως είπαμε, χάλασε τα σχέδια των ομάδων, οι οποίες το πρωί δεν κατάφεραν να κάνουν πάνω από τέσσερις-πέντε γύρους και αυτούς με το ζόρι. Η Ferrari περιορίστηκε μόλις σε πέντε με τον Φερνάντο Αλόνσο (ο οποίος αποθεώθηκε από τους λιγοστούς ηρωικούς φιλάθλους που βρέθηκαν στην εξέδρα), πριν ρίξει τη δική της καρώ σημαία, πακετάροντας τα πράγματά της από νωρίς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια