FORMULA 1

Column Left

Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Δηλωσεις Alonso για την εμπειρια της F1

Ο Φερνάντο Αλόνσο τόνισε σε δηλώσεις του ότι δεν αγωνίζεται στη Formula1 για να κάνει καινούριους φίλους, αλλά για να κερδίσει τίτλους και να αποσυρθεί χαρούμενος και περήφανος για την εμπειρία του.
Το 2005 και το 2006 ανέβαινε στο πρώτο σκαλί του βάθρου της Formula1 έχοντας κατακτήσει δύο κατά σειρά παγκόσμιους τίτλους. Αυτό θέλει να κάνει και στη συνέχεια ο Φερνάντο Αλόνσο, καθώς δήλωσε πως γι’ αυτόν τον λόγο αγωνίζεται στο σπορ και όχι για να κάνει καινούριους φίλους, κάτι όχι ιδιαίτερα… φιλικό προς τους αντιπάλους του.
«Δεν τρέχω για να κάνω καινούριους φίλους. Αν κερδίσω αρκετούς τίτλους, θα με θυμούνται, αν όχι θα αποσυρθώ χαρούμενος και περήφανος για την εμπειρία μου. Στη Φόρμουλα δεν είναι μόνο οι αγώνες, είναι και άλλα συμφέροντα.
Δεν είναι ένας απλός και καθαρός ανταγωνισμός. Δεν είναι όλα τα μονοθέσια ίδια, αλλά ούτε οι κανονισμοί είναι ίδιοι για όλους. Όμως αυτό το γνωρίζουμε και το αποδεχόμαστε», είπε ο Ισπανός, ο οποίος λίγο έλειψε να φτάσει στον τρίτο τίτλο του πέρυσι και που θα τον διεκδικήσει φέτος

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια