FORMULA 1

Column Left

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Η Αυστραλια μετρα για τον Encleston

Ο Μπέρνι Έκλεστοουν τόνισε σε δηλώσεις του ότι το Γκραν Πρι της Αυστραλίας είναι τόσο σημαντικό για τη Formula1 όσο αυτό του Μονακό, αλλά και πως το κατανοεί αν οι διοργανωτές δεν μπορέσουν να πληρώσουν.
Το συμβόλαιο των διοργανωτών του Γκραν Πρι Αυστραλίας με τους ανθρώπους της Formula1 λήγει το 2015 και το μέλλον τους στη Formula1 παραμένει αβέβαιο, καθώς αδυνατούν να πληρώσουν για να επεκτείνουν τη συνεργασία τους. Ωστόσο, ο Μπέρνι Έκλεστοουν θέλει να παραμείνουν στο καλεντάρι τα «καγκουρό», καθώς πιστεύει ότι ο συγκεκριμένος αγώνας είναι τόσο σημαντικός όσο και του Μονακό, όπως ανέφερε σε δηλώσεις του στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters.
«Η Αυστραλία είναι τόσο σημαντική για μας όσο και το Μονακό. Είναι μέρος του παγκοσμίου πρωταθλήματος και υπάρχει για πάρα πολύ καιρό. Μισούμε τη σκέψη ότι πρόκειται να χάσουμε την Αυστραλία. Στην περίπτωση της Μελβούρνης, αν το προϊόν είναι αρκετά ακριβό γι’ αυτούς, καταλαβαίνω ότι τότε το συμβόλαιο θα λήξει και θα υπάρχει ανάγκη για ανανέωση. Δε θα αναγκάσουμε κάποιους να αγοράσουν κάτι που δεν το θέλουν ή το σκέφτονται αρκετά ακριβό», είπε ο ισχυρός άνδρας της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια