FORMULA 1

Column Left

Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Θελει πιλοτο τωρα η HRT...

Στην αναζήτηση του δεύτερου πιλότου της βρίσκεται ακόμα η Hispania Racing, καθώς έχει ανακοινώσει μόνο τον Ναράιν Καρθικέγιαν, ενώ δεν υπάρχει συμφωνία με τον Βιταντόνιο Λιούτσι.
Όλες οι ομάδες, πλην μιας, της Formula1 έχουν ανακοινώσει εδώ και αρκετό καιρό τους πιλότους τους για το 2011. Αυτή η μια είναι η Hispania Racing, η οποία έχει ανακοινώσει μόνο τον Ναράιν Καρθικέγιαν.
Έτσι καλείται να έχει βρει το δεύτερο πιλότο της μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα, καθώς στις 27 Μαρτίου θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα στην Αυστραλία. Βέβαια, η ισπανική ομάδα έχει κάποιον υπ’ όψη της και αυτός είναι ο Βιταντόνιο Λιούτσι. Ο Ιταλός δοκιμάστηκε στις τρίτες χειμερινές δοκιμές εξέλιξης στη Βαρκελώνη, όμως οι δύο πλευρές δεν έχουν έρθει ακόμα σε συμφωνία. Αν δεν γίνει αυτό, τότε η HRT θα πρέπει να αποφασίσει σύντομα τι θα κάνει με το θέμα του δεύτερου πιλότου, που είναι ένα από τα πολλά προβλήματά της. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι από την αρχή της χρονιάς είχε αρκετά προβλήματα και πως πολλοί την ήθελαν να μη συνεχίζει να αγωνίζεται στη Formula1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια