FORMULA 1

Column Left

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Χαμιλτον.. dr Jekyll- mr Hyde

Ο Λιούις Χάμιλτον για ακόμα μία φορά απέδειξε περίτρανα ότι έχει.. διπλή προσωπικότητα!
Τις τελευταίες Κυριακές, μετά το τέλος κάθε αγώνα, είχε και από κάτι να πει. Τη μία φορά έφταιγαν οι αγωνοδίκες, την άλλη ο Μπάτον, την άλλη...

Το θέμα όμως είναι ότι άλλα λέει κάθε Κυριακή, προφανώς φορτισμένος από την εξέλιξη του γκραν πρι και άλλα, στη διάρκεια της εβδομάδας, σε προσπάθεια να διορθώσει τα.. αδιόρθωτα.
Το τελευταίο συμβάν; Με την έναρξη του γκραν πρι του Καναδά, ο Χάμιλτον εγκατέλειψε, καθώς με την έξοδο του αυτοκινήτου ασφαλέιας, είχε επαφή με το Τζένσον Μπάτον και φυσικά, κατηγόρησε τον Άγγλο.
Ο Μπάτον ζήτησε συγγνώμη, αν και αποδείχτηκε ότι δεν έφταιγε, αλλά λίγες ημερες μετά, ο Χάμιλτον επανήλθε δριμυτερος και δήλωσε μετανιωμένος.
"Ναι, τελικά ήταν δικό μου λάθος, ήμουν στο λάθος σημείο, τη λάθος στιγμή και αυτό ήταν. Είμαστε καλοί ομόσταβλοι νομίζω. Μόνοι μας φτιάχνουμε τη μοίρα μας. Νιώθω ευλογημένος που βρίσκομαι ακόμη στο πρωτάθλημα της Formula 1, υγιής και σε καλή κατάσταση. Υπάρχουν πολλοί-πολλοί πιλότοι που εύχονται να βρεθούν στη θέση μας".
Ο "ιδιαίτερος" πιλότος συνεχίζει να εκπλήσσει, δυστυχώς με αρνητικό τρόπο και η αποδεδειγμένη πλέον.. διχασμένη προσωπικότητά του, φέρεται να παρεμποδίζει την εξέλιξή του στη Formula 1. Το μέλλον θα δείξει..

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια