FORMULA 1

Column Left

Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Η F1 ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ

Μετά την πραγματοποίηση του όγδοου γκραν πρι της Φορμουλα 1 στους δρόμους της Βαλένθια, οι πρωταγωνιστές του πρωταθλήματος ετοιμάζονται για τον επόμενο αγώνα στην Αγγλία, βλέποντας τον τίτλο να «ταξιδεύει» προς Red Bull μεριά.
Παραμένουν αισιόδοξοι!
Τι και αν το δίδυμο της McLaren μετά το Ευρωπαϊκο γκραν πρι ζήτησε από την ομάδα να βελτιώσει το μονοθέσιο της, ο Μάρτιν Γουίτμαρς παραμένει αισιόδοξος για το γκραν πρι της Αγγλίας (9-10/7).
«Δουλεύουμε για να έχουμε ένα καλό μονοθέσιο. Δεν έχουμε αξιοποιήσει τα ελαστικά με τον καλύτερο τρόπο. Αυτό δεν έχει να κάνει με την κάθετη δύναμη. Εγώ είμαι αισιόδοξος, σχεδιάζουμε να πάμε στο Σίλβερστοουν με αλλαγές, θα έχουμε νέα μέρη και πιθανόν καινούρια αεροτομή», ανέφερε το αφεντικό της ομάδας.
Σκοπός του οι νίκες όχι το πρωτάθλημα
Μόνο ικανοποιημένο μπορεί να είναι το αφεντικό της Red Bull, Κρίστιαν Χόρνερ, βλέποντας τα μονοθέσια του να έχουν το απόλυτο στις πολ ποζίσιον και τους δύο του πιλότους στο βάθρο της Βαλένθια. Ωστόσο, ο Χόρνερ τόνισε πως σκοπός του Φέτελ προς το παρόν είναι οι νίκες.
«Ο Φέτελ είναι αφοσιωμένος στις νίκες. Σκοπός μας είναι να βελτιώσουμε την απόδοση μας και να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε κάθε σαββατοκύριακο. Ξέρουμε ότι ο Φέτελ και η ομάδα είμαστε σε ισχυρή θέση, ωστόσο ακόμη υπάρχει πολύς δρόμος»
Δεν απειλείται η θέση του…
Την άποψη του πως δεν απειλείται η θέση του στην Toro Rosso, εξέφρασε ο Ζαϊμ Αλγκουερσουαρί, απαντώντας στις φήμες που θέλουν τον τρίτο οδηγό της ομάδας, Ντανιέλ Ρικάρντο, να έχει πιο πρωταγωνιστικό ρόλο.
«Δεν νομίζω πως το μέλλον μου είναι υπό αμφισβήτηση. Κάνω ότι καλύτερο μπορώ και νομίζω πως μπορούμε να πάρουμε κάποιους βαθμούς στο Σίλβερστοουν. Έχουμε μερικά προβλήματα, αλλά στη ζωή πάντα έχεις προβλήματα. Πάντα πρέπει να πιέζουμε για να επιλύσουμε τα προβλήματα και να βελτιωθούμε»

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια