FORMULA 1

Column Left

Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Τυψεις του Vettel για το τελευταιο αγωνα..

Ήρεμος αλλά εμφανώς απογοητευμένος από τον τρόπο που έχασε τη νίκη, εμφανίστηκε ο Σεμπάστιαν Φέτελ. Ο Γερμανός για 69 γύρους… και κάτι ήταν αλάνθαστος, ξεπερνώντας με… χειρουργική ακρίβεια διακοπές, βροχές και όσα εμπόδια παρουσιάστηκαν, αλλά το ένα και μοναδικό του λάθος ήταν αυτό που του στέρησε μια ακόμη επιτυχία και τον άφησε δεύτερο. Όπως και να ‘χει, παραμένει άνετα στην κορυφή της βαθμολογίας, με τεράστιο προβάδισμα από τον Τζένσον Μπάτον.
«Φυσικά και είμαι απογοητευμένος. Ήταν ένας πολύ δύσκολος αγώνας από την αρχή ως το τέλος και οδηγούσα τον κάθε γύρο εκτός από τον τελευταίο. Ήμουν πιθανότατα πολύ συντηρητικός μετά το τελευταίο αυτοκίνητο ασφαλείας. Το να ηγείσαι και μετά να χάνεις δεν είναι το πιο γλυκό συναίσθημα. Κάναμε το καλύτερο που μπορούσαμε. Ήταν σημαντικό να τερματίσω, ειδικά σε έναν αγώνα σαν αυτόν, αλλά το να κάνω το μοναδικό μου λάθος στον τελευταίο γύρο, δεν είναι πολύ γλυκό αυτή τη στιγμή», σχολίασε ο πιλότος της Red Bull.
Εξηγώντας το λάθος του, είπε: «Άργησα λίγο να φρενάρω. Ήταν ένας δύσκολος τερματισμός σε έναν σκληρό αγώνα, έβλεπα ότι ειδικά στο τελευταίο κομμάτι ο Τζένσον πλησίαζε πολύ. Ήταν ένας από τους δυσκολότερους αγώνες της χρονιάς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια