FORMULA 1

Column Left

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Η Μοντζα ειναι μπροστα και η Ελλας κοιμαται...

Πιο επιτυχημένος από κάθε άλλη χρονιά αναμένεται να είναι ο φετινός αγώνας της Φόρμουλα 1 στην Μόντσα αφού συμπίπτει και με τον εορτασμό των 150 χρόνων από την ενοποίηση της Ιταλίας .
Οι διοργανωτές εκτιμούν πως τα έσοδα από την φετινή διοργάνωση θα είναι κατά 5 με 10% αυξημένα σε σχέση με την περσινή χρονιά που είχαν πλησιάσει τα 35 εκ ευρώ.
Μόνο για την εβδομάδα που διανύουμε τα κέρδη από τα τουριστικά καταλύματα θα φτάσουν τα 31 εκ. ευρώ ενώ άλλα 4,5 εκ περίπου αναμένεται να προστεθούν από την κατανάλωσε σε καταστήματα , μεταφορές, εξοπλισμό κ.ά. Ακόμη 10,3 εκ ευρώ εισπράξεις αναμένονται από τις αγορές , 10,4 από τα καταλύματα των ανθρώπων που μετέχουν στον αγώνα, 8,5 από τα ρεστοράν ενώ η λίστα δεν σταματά ούτε και στην περιφέρεια της Μόντσα η οποία θα ωφεληθεί ανάλογα από το Γκράν πρι.
Σε όλα αυτά πρέπει να προστεθούν οι 360 νέες θέσεις εργασίας που δημιουργήθηκαν για ένα αρκετά σημαντικό χρονικό διάστημα προκειμένου να έρθει εις πέρας η διοργάνωση και τέλος η αντικειμενική αξία τελικά του συγκεκριμένου αγώνα που πλέον πλησιάζει τα 3,78 δις ευρώ!! Και κάποιοι ακόμη ψάχνουν χρήση για το Ελληνικό...

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια