FORMULA 1

Column Left

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Ο Hamilton αδειασε τον μανατζερ του...Μπεκαμ

Ο Άντονι Χάμιλτον δεν έχει ξεπεράσει φαίνεται το ότι ο γιος του τον αποδέσμευσε από την ιδιότητα του μάνατζερ. Ο πατέρας του πρώην παγκόσμιου πρωταθλητή που δεν εμφανίζεται πλέον συχνά στους αγώνες, θεωρεί υπεύθυνη για τη συμπεριφορά του γιου του, την εταιρεία μάνατζμεντ που τον έχει αναλάβει.
"Κάθεσαι και κοιτάς το pit lane και βλέπεις ότι όλοι οι οδηγοί, εκτός από τον Λιούις, έχει έναν μάνατζερ, όχι υπάλληλους μιας εταιρείας. Είμαι σίγουρος ότι η εταιρεία που διαχειρίζεται τα δικαιώματα του είναι εξαιρετική, αλλά οι οδηγοί της Φόρμουλα 1 χρειάζονται παρουσία ανθρώπων στη ζωή τους γιατί βρίσκονται υπό μεγάλη πίεση", σχολίασε ο Άντονι Χάμιλτον λίγες ώρες μετά το νέο επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον γιο του με παρτενέρ και αυτή τη φορά τον Φελίπε Μάσα.
Ο Χάμιλτον έχει εκχωρήσει το μάνατζμεντ στην εταιρεία "XIX Entertainment" του Βρετανού Σάιμον Φούλερ. Ο τελευταίος έχει πελάτες το ζεύγος Μπέκαμ, τον Άντι Μάρεϊ και διάφορους εκπροσώπους της ποπ μουσικής σκηνής.
"Οφείλουν να βρίσκονται εκεί και δεν νομίζω ότι η δουλειά γίνεται με το να στείλεις κάποιον άλλο. Δεν γνωρίζω άλλον μάνατζερ να στέλνει κάποιον άλλο να κάνει τη δουλειά. Όταν υπογράφεις με έναν οδηγό της Φόρμουλα 1, πηγαίνεις και κάνεις τη δουλειά σου. Χωρίς να θέλω να προσβάλλω κανέναν, αλλά έτσι γίνεται η δουλειά", κατέληξε ο Χάμιλτον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια