FORMULA 1

Column Left

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Αρνειται της φημες για ομαδα ο Σουτιλ

Ο Άντριαν Σούτιλ αρνήθηκε τις φήμες που τον ήθελαν να έχει πραγματοποιήσει επίσκεψη στο εργοστάσιο της Williams για να συζητήσει την προοπτική συνεργασίας με τη βρετανική ομάδα για το 2012.
Το συμβόλαιο του Γερμανού οδηγού με τη Force India εκπνέει στο τέλος του τρέχοντος πρωταθλήματος και το όνομά του εμπλέκεται σε μετακινήσεις και μετεγγραφικά σενάρια.
"Δεν ήμουν εκεί. Δεν έχω πάει εκεί", σχολίασε με φειδώ ο 28χρονος Γερμανός, η ομάδα του οποίου έχει κοινοποιήσει πως οι προθέσεις της για το line up των οδηγών της τη νέα περίοδο, θα καταστούν γνωστές μετά το πέρας της φετινής σεζόν.
"θα περιμένουν μέχρι το Δεκέμβρη έως ότου ανακοινώσουν το οδηγικό δίδυμο της ομάδας. Είναι κάπως αργά, δεν είναι εύκολο θέμα, και ίσως να μην υπάρχει άλλη ευκαιρία για μένα", δήλωσε ο Σούτιλ, εξηγώντας έμμεσα τους λόγους που τον ωθούν να εξετάσει και άλλες προοπτικές συνεργασίας στο κορυφαίο μηχανοκίνητο σπορ.
Η εταιρεία υπολογιστών Medion,που στηρίζει με χορηγία τον Σούτιλ, αγοράστηκε από τον Κινέζικο κολοσσό της Lenovo. Ο Γερμανός δηλώνει πως δεν τον επηρεάζει αυτή η αλλαγή. "Δεν αλλάζει κάτι. Είχα πάντα καλούς χορηγούς, οι οποίοι με στήριζαν από το ξεκίνημα της πορείας μου. Όμως, δεν χρειάζομαι χορηγό για να είμαι στη Formula 1", σχολίασε ο Άντριαν Σούτιλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια