FORMULA 1

Column Left

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Γεματος ρεαλισμο ο Αλονσο...

Δεν έχουν ζήσει πολλοί οδηγοί το συναίσθημα να τερματίζεις πρώτος με τη Ferrari στην πίστα της Μόντσα. Ο Φερνάντο Αλόνσο ήταν τυχερός το 2010. Στην πρώτη του χρονιά στη scuderia αντίκρισε πρώτος την καρό σημαία.
Ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής γνωρίζει ότι το θαύμα ίσως δεν επαναληφθεί φέτος, μιας και η Ferrari δεν είναι όσο ανταγωνιστική πρέπει στους τελευταίους αγώνες για να ενοχλήσει τη Red Bull και τη MvLaren Mercedes.
"H Mόντσα είναι μοναδική. Δίνουμε το 100% σε κάθε σαββατοκύριακο, αλλά εδώ υπάρχει μεγαλύτερη... φροντίδα. Υπάρχει μια εκπληκτική ατμόσφαιρα και ένα ιδιαίτερο κίνητρο, το οποίο ξεκινάει από τους μηχανικούς. Η νίκη μου πέρυσι ήταν εκπληκτική και συνοδεύτηκε από όλο το πάθος που τρέφουν οι άνθρωποι εδώ στην Ιταλία για τη Ferrari. Αυτός είναι ο στόχος μας, να πάμε καλά και να απολαύσουμε τον αγώνα", σχολίασε ο οδηγός από το Οβιέδο.
Λογικά μετά από αυτόν τον αγώνα ολόκληρο το βάρος θα πέσει στην προετοιμασία του καινούργιου μονοθεσίου, ενός περισσότερου επιθετικού μετά το φετινό που χαρακτηρίστηκε "συντηρητικό" από τους ανθρώπους της Ferrari.
Ο Αλόνσο κρατάει μικρό καλάθι γιατί αγωνίζεται πολλά χρόνια στη Φόρμουλα 1: "Είναι πολύ ιδιαίτερο σπορ. Ακόμη κι αν πιστεύεις στον εαυτό του και δουλεύεις 24 ώρες την ημέρα, όταν ρίξεις το μονοθέσιο στην πίστα ενδεχομένως να σε περιμένουν ορισμένες ευχάριστες και δυσάρεστες εκπλήξεις".
Ο Ισπανός κατέληξε λέγοντας "την επόμενη χρονιά, δουλεύουμε πολύ σκληρά για να είμαστε ανταγωνιστικοί από την αρχή. Αυτός είναι ο στόχος και η δύσκολη δουλειά που έχουμε να κάνουμε. Έχουμε την προοπτική, τους σωστούς ανθρώπους, τις εγκαταστάσεις για να είμαστε ανταγωνιστικοί από την αρχή

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια