FORMULA 1

Column Left

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Δεν πωλειται η Toro Rosso...

Ο ιδιοκτήτης της Red Bull, Ντίτριχ Μάτεστσιτς παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα "Independent" και έριξε φως στην οικονομική αυτοκρατορία που έχει δημιουργήσει.
Ο άλλοτε... πωλητής οδοντόκρεμας μεγάλης πολυεθνικής εταιρείας μίλησε για τη Red Bull Racing, ωστόσο η είδηση που έβγαλε ήταν για την άλλη ομάδα του, την Toro Rosso.
Ο Αυστριακός επιχειρηματίας αντέκρουσε τις φήμες που τον θέλουν να πουλάει τους... Ιταλούς σε επενδυτικό γκρουπ από το Άμπου Ντάμπι.
"Όχι, δεν είναι για πώληση. Πιθανές συνεργασίες δεν θα πρέπει να αποκλειστούν, αρκεί ο συνεργάτης να είναι ο σωστός", υποστήριξε ο 67χρονος επιχειρηματίας που αναμένεται να βρεθεί στη Σουζούκα για να πανηγυρίσει τον δεύτερο συνεχόμενο τίτλο οδηγών από τον Σεμπάστιαν Φέτελ.
Η Red Bull αγόρασε τη θέση της Jaguar το χειμώνα του 2004 με τον Μάτεστσιτς να μην αναφέρεται στα μελλοντικά σχέδια. Στόχος του είναι να παραμείνει στην κορυφή της Φόρμουλα 1 όσο μπορεί.
Η επιτυχία δεν κρύβεται στα χρήματα που απορροφά η Red Bull Racing, αλλά στο ανθρώπινο δυναμικό: "Ήρθαν κοντά μας οι καλύτεροι επαγγελματίες σε θέσεις κλειδιά". Στο εργοστάσιο απασχολούνται 592 εργαζόμενοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια