FORMULA 1

Column Left

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Περασε τα crash tests της FIA η Caterham

Η πρώην Team Lotus, η οποία άλλαξε την ονομασία σε Caterham αυτή την εβδομάδα, ανακοίνωσε ότι το νέο της μονοθέσιο πέρασε με επιτυχία τα crash tests της FIA.
Επομένως θα έχει τη δυνατότητα, όπως αναφέρει ο κανονισμός, αν είναι έτοιμο, να συμμετάσχει κανονικά στις πρώτες χειμερινές δοκιμές που πραγματοποιηθούν στις 7-9 Φεβρουαρίου 2012, στην πίστα της Χερέθ.
Την εξέλιξη αυτή αποκάλυψε ο τεχνικός υπεύθυνος της ομάδας Μάικ Γκασκόιν, ο οποίος μέσω Τwitter ανέφερε χαρακτηριστικά: «Υπέροχη εβδομάδα. Αλλαγή ονόματος σε Caterham F1 την Τρίτη και σήμερα το πρώτο μας σασί-η CT-01- πέρασε όλα τα τεστ της FIA, Μπράβο σε όλους»!
H ομάδα του Τόνι Φερνάντες είναι η πρώτη που ανακοινώνει ότι βγήκε αλώβητη από τα crash tests της FIA. Ακόμη όμως δεν έχει αναφέρει την ακριβή ημερομηνία που θα παρουσιάσει το νέο της μονοθέσιο. Μπορεί αυτό να είναι άγνωστο, αλλά γνωστό είναι το δίδυμο των πιλότων της για το 2012, αφού επέλεξε να μην αλλάξει και να παραμείνει με τους Χέικι Κοβαλάινεν και Γιάρνο Τρούλι, αντίστοιχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια