FORMULA 1

Column Left

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

Ο Rubens Barrichello στην "pole position" για τη Williams

Ο Rubens Barrichello φέρεται τις τελευταίες ημέρες να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για τη δεύτερη αγωνιστική θέση στη Williams, στη Formula 1 το 2012, δίπλα στον Pastor Maldonado. Παράλληλα, φημολογείται ότι ο Bruno Senna είχε συζητήσεις με τη βρετανική ομάδα, πιθανώς για τη θέση του τρίτου οδηγού.
Μέχρι πρότινος υπήρχε η φήμη ότι η Williams περίμενε για να προσλάβει όποιον εκ των Nico Hulkenberg και Adrian Sutil δεν επέλεγε η Force India. Τελικά επιλέχθηκε ο πρώτος κι έτσι υπήρχαν ενδείξεις ότι ο A. Sutil οδεύει προς τη Williams - έχοντας μαζί του και μια διόλου ευκαταφρόνητη χορηγία.
Ωστόσο το σκηνικό άλλαξε όταν ο Rubens Barrichello, που αρχικά δεν ήταν καθόλου συμφιλιωμένος με την ιδέα ότι θα έπρεπε να εξασφαλίσει χορηγίες για να κρατήσει τη θέση του, φέρεται -σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό Auto Motor und Sport- να έχει βρει προσωπικές χορηγίες ύψους 5 εκατομμυρίων δολαρίων.
Τις τελευταίες μέρες, όπως αναφέρουν έγκυρα δημοσιεύματα του ευρωπαϊκού Τύπου, τόσο ο Rubens Barrichello όσο και ο Bruno Senna επισκέφτηκαν το εργοστάσιο της Williams, στο Grove της Βρετανίας.
Έπειτα, επιστρέφοντας στη Βραζιλία, ο «Rubinho» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter: "Μόλις γύρισα από την Αγγλία. Θα κάνω τώρα λίγες διακοπές και θα περιμένω τα καλά νέα από τη Williams".

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια