FORMULA 1

Column Left

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

O Kubica στη Ferrari;

Τα σενάρια που αφορούν το μέλλον του Ρόμπερτ Κουμπίτσα δίνουν και παίρνουν τον τελευταίο καιρό.
Δημοσιεύματα θέλουν του Κουμπίτσα και Αλόνσο, teammates το 2013.
Το τελευταίο επεισόδιο θέλει τον Πολωνό πιλότο να επιστρέφει στη Formula 1 όχι όμως με τη Lotus Renault, αλλά με την Ferrari.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας Gazzetta dello Sport, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο Κουμπίτσα να δοκιμάσει το μονοθέσιο του 2010 (F10) της Scuderia την προσεχή Ανοιξη στην πίστα του Μουτζέλο.
Επιπλέον, αναφέρεται ότι είναι πολύ πιθανόν ο Πολωνός πιλότος να αποτελέσει μαζί με τον Φερνάντο Αλόνσο, το οδηγικό δίδυμο της Ferrari για το 2013. Μάλιστα σε άλλο δημοσίευμα της Ισπανικής εφημερίδας AS αναφέρεται ότι οι δύο πλευρές έχουν ήδη έρθει σε κάποιο είδους συμφωνία για το πρωτάθλημα του 2013.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Πολωνός πιλότος φέρεται να διεκδικεί μία θέση σε ένα από τα μονοθέσια της Scuderia. Οι φήμες πλέον είναι πιο έντονες διότι μετά το τέλος της επόμενης χρονιάς η ομάδα του Μαρανέλο μένει μόνο με έναν πιλότο της τάξεις της. Και αυτό γιατί το συμβόλαιο του Φελίπε Μάσα λήγει στο τέλος του 2012.
Ηδη, ο Βραζιλιάνος έχει δεχθεί προειδοποιήσεις από τους ιθύνοντες της Ferrari πως αν θέλει να ανανεώσει, θα πρέπει να βρει τον παλιό, καλό εαυτό του και να ανέβει θέσεις στο γκριντ.
Από την άλλη πλευρά, η σχέση του Κουμπίτσα με την πρώην Renault, νυν Lotus, φέρεται, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, να έχει τελειώσει καθώς το συμβόλαιο του λήγει μέσα στις επόμενες τρεις εβδομάδες

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια