FORMULA 1

Column Left

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

«Οι Alonso και Raikkonen θα συγκρουστουν», προβλεπει ο Massa

Ο Felipe Massa προειδοποίησε τη Ferrari ότι η ένταξη του Kimi Raikonnen στην ομάδα θα οδηγήσει σε σύγκρουση που το Maranello δύσκολα θα διαχειριστεί. Ο Raikkonen, νυν οδηγός της Lotus, θα πάει στη Ferrari το 2014. Το διετές συμβόλαιο που υπέγραψε σημαίνει πως ο Massa θα φύγει από τη Scuderia μετά από 8 χρόνια συνεργασίας του με την ομάδα. Το 2014 θα είναι η πρώτη φορά από το 1953 που η Ferrari θα έχει δύο παγκόσμιους πρωταθλητές στην ομάδα. «Γνωρίζω τον Fernando και τον Kimi μέσα και έξω από τους αγώνες και τους θεωρώ εξαιρετικούς οδηγούς, όμως φοβάμαι πως θα συγκρουστούν όταν βρεθούν στην ίδια ομάδα», δήλωσε ο Massa στο βραζιλιάνικο TV Globo.
«Είπα στα αφεντικά να πάρουν βαθιές αναπνοές όσο ακόμα μπορούν, διότι θα είναι δύσκολο να αναπνεύσουν του χρόνου» διαβάζουμε στο www.f1kart.gr. Ο Massa ήταν team-mate του Raikkonen στη Ferrari από το 2007 έως το 2009, και του Alonso τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Ο Βραζιλιάνος δηλώνει ότι πέρασε καλά τον καιρό που ήταν με τον Ισπανό. «Είναι σίγουρος ότι ο Fernando με συμπαθεί, πρέπει να με συμπαθεί», είπε. «Έχουμε μια καλή σχέση, είμαι βέβαιος ότι με θεωρεί προσωπικό του φίλο όπως τον θεωρώ κι εγώ. Ο Kimi κι εγώ είμαστε επίσης καλοί φίλοι, πολύ περισσότερο από όταν ήμασταν team-mates».
Ο Massa πάντως ξεκαθάρισε σύμφωνα με το f1kart.gr πως δεν θα παίξει υποστηρικτικό ρόλο για τον Alonso τώρα που δεν έχει πλέον συμβόλαιο με τη Scuderia: «Δεν θα αγωνιστώ για τον Alonso από δω και πέρα», δήλωσε. «Ήδη από την Παρασκευή, στη Σιγκαπούρη, θα δουλεύω για τον εαυτό μου. Θα επιτίθεμαι συνεχώς, σε κάθε γύρο. Έχει έρθει η ώρα να κοιτάξω τον εαυτό μου». Ο Βραζιλιάνος δήλωσε στο Globo ότι οι διαπραγματεύσεις του με τη Lotus «πάνε πολύ καλά» και ότι μιλάει και με τη McLaren, αλλά «εκεί τα πράγματα είναι πιο δύσκολα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια