FORMULA 1

Column Left

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ F1

2 ή 3 ομάδες Formula 1 με προβλήματα
Δύο ή τρεις ομάδες έχουν οικονομικό πρόβλημα στην Formula 1
Για τις οικονομικές δυσκολίες που υπάρχουν στη Formula 1 μίλησε ο Bernie Ecclestone σε συνέντευξή του σε γερμανική εφημερίδα. Το αφεντικό της F1, αποκάλυψε ότι κάποιες ομάδες αντιμετωπίζουν σοβαρό οικονομικό πρόβλημα.
“Μιλάμε για δύο ευάλωτες οικονομικά ομάδες και ίσως και ακόμη μία”, είπε ο 82χρονος Βρετανός. Σχετικά με το αν αυτές οι “ευάλωτες” ομάδες θα βρίσκονται στο grid του 2014, το αφεντικό της F1 ανέφερε μεταξύ άλλων ότι “αν με ρωτούσατε πέρυσι, θα σας έλεγα ότι δεν θα έχουν συμμετοχή στο πρωτάθλημα. Όμως, ξαφνικά, οι περισσότερες ομάδες με τον ένα ή τον άλλο τρόπο βρίσκουν λεφτά. Δεν ξέρω πώς το κάνουν”.
Πάντως αναφορικά με την ουσία του θέματος για το www.f1kart.gr, ο ισχυρός άντρας της Formula 1, ανεξάρτητα της πίεσης των δημοσιογράφων δεν κατανόμασε τις 2 ή 3 αυτές ομάδες με τα οικονομικά προβλήματα.Επιπλέον ο Ecclestone τόνισε ότι δεν έχει παραχωρήσει προσωπικό δάνειο σε κανέναν, και αυτό με αφορμή πρόσφατο δημοσίευμα των New York Times όπου αναφερόταν ότι ο Sir Frank Williams συνηθίζει να δανείζεται λεφτά για να συμμετέχει στo πρωτάθλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια