FORMULA 1

Column Left

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ Renault η Caterham ΓΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ

Η Caterham ανανέωσε τη συμφωνία της με τη Renault και θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί τους γαλλικούς κινητήρες στα μονοθέσια της για τουλάχιστον άλλα τρία χρόνια.

Η βρετανική ομάδα προμηθεύεται τους κινητήρες της Renault από το 2011 και η ανανέωση της συνεργασίας θεωρούταν σχεδόν βέβαιη, καθώς από πέρσι το Νοέμβριο, οι δύο πλευρές συνεργάζονται και στην εξέλιξη σπορ αυτοκινήτων με τη Renault να συμμετέχει στην κοινοπραξία μέσω της Alpine.
Από την επόμενη χρονιά σύμφωνα με το www.f1kart.gr η Caterham θα χρησιμοποιήσει τον νέο Renault Energy F1, τον τούρμπο V6 κινητήρα εξοπλισμένο με συστήματα ανάκτησης ενέργειας που πληροί τις προδιαγραφές των νέων ριζοσπαστικών τεχνικών κανονισμών που θα ισχύσουν στη Formula 1 από το 2014.
«Αυτά τα νέα είναι πολύ καλά για την ομάδα και δείχνουν τα δεσμά που έχουν δημιουργηθεί μεταξύ των δύο εταιριών που συνεργάζονται από το 2011. Όταν ξεκινήσαμε ήμασταν μια νέα ομάδα στο πρωτάθλημα της Formula 1 και είχαμε εντυπωσιαστεί από τα οφέλη της συνεργασίας μας» δήλωσε ο επικεφαλής της Caterham, Cyril Abiteboul.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια