FORMULA 1

Column Left

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

B. Ecclestone για το πρωτάθλημα του 2014

Ο B. Ecclestone διακινδύνευσε σε δηλώσεις του να προβλέψει πως από το 2014 η κυριαρχία του Sebastian Vettel στη Formula 1 θα πάρει τέλος.
Δικαιολογώντας αυτήν του την άποψη, μίλησε για τους νέους κανονισμούς οι οποίοι θα δώσουν την ευκαιρία σε πολλούς κατασκευαστές (κυρίως σε Ferrari και Mercedes) να φτιάξουν ανταγωνιστικά μονοθέσια. Μάλιστα ο Ecclestone είπε πως μπορεί τα επόμενα χρόνια το πρωτάθλημα να μην πηγαίνει στον καλύτερο οδηγό, αλλά σε αυτόν που θα έχει στη διάθεσή του το καλύτερο μονοθέσιο, συμπληρώνοντας πως φέτος, ο Vettel δεν έδωσε κανένα περιθώριο σε Alonso και Hamilton ακόμη και να σκεφτούν ότι μπορεί να διεκδικήσουν τον τίτλο.
 O 26χρονος Γερμανός της Red Bull απέχει μια ανάσα από την κατάκτηση του 4ου συνεχόμενου Πρωταθλήματος της καριέρας του, καθώς προηγείται κατά 60 βαθμούς, μόλις 6 αγώνες πριν την ολοκλήρωση της σεζόν, από τον 2ο της βαθμολογίας Fernando Alonso (247 έναντι 187).
Βέβαια, η δήλωση αυτή του Ecclestone μπορεί να θεωρηθεί από πολλούς ότι προϊδεάζει όχι και τόσο νομότυπα το τι μέλει γενέσθαι του χρόνου, ενώ ακούστηκαν και κάποιες άλλες φωνές να λένε πως ο ισχυρός άντρας της F1 κάτι ξέρει σε σχέση με την εξέλιξη των μονοθεσίων του 2014 που δεν το λέει. Σε κάθε περίπτωση είναι πολύ νωρίς ακόμη να κάνουμε προγνωστικά για το 2014, πολύ δε περισσότερο αν αυτά γίνονται από επίσημα χείλη, αλλά επειδή η «γριά αλεπού» δεν λέει τίποτα στην τύχη ας κρατήσουμε στην άκρη του μυαλού μας αυτή του τη δήλωση...

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια