FORMULA 1

Column Left

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ...Michael Schumacher στη Μύκονο!

Φωτογραφία για Ο θρύλος της Φόρμουλα 1, Michael Schumacher στη Μύκονο!
Χωρίς τη "Ferrari του"... αλλά με το ιδιωτικό υπερπολυτελές αεροσκάφος του, κατέφθασε στη Μύκονο ο βετεράνος πιλότος της Φόρμουλα 1, Μίκαελ Σουμάχερ!
Λίγεs μέρεs χαλάρωσης και ξεκούρασης "χάρισε" στον εαυτό του ο Γερμανός "Σουμι", όπως τον αποκαλούν οι φίλοι του, μετά τη θριαμβευτική του νίκη στο ιταλικό Grand Prix!
Παρέα με έναν καλό του φίλο και χωρίς την οικογένεια απόλαυσε για 2 μέρες, τη θάλασσα και τον ήλιο του κοσμοπολίτικου νησιού! 

Ο "δαιμόνιος" φακός του Mykonos Live Tv τον απαθανάτισε στη Παραλία του Super Paradise να κάνει κανό και τζετ σκι...σαν "πρωταθλητής" των θαλάσσιων σπορ! Πιλότος στη στεριά...πιλότος και στη θάλασσα...!
Ο Σουμάχερ δεν έκανε πολλές εξόδους στο νησί! Δεν γύρισε καθόλου τα σοκάκια της Μυκόνου, δεν έκανε καθόλου βραδινή ζωή, παρά μόνο μετά το μπανάκι του στη παραλία, την πρώτη μέρα, κατέβηκε στο γνωστό beach bar Jackie O για ένα χαλαρό ποτάκι!
Ωστόσο, μπορεί να φαίνεται αυθόρμητος και κοινωνικός λόγω της έκθεσης του στα media αλλά όπως φάνηκε σε πολλούς θαμώνες... δεν ήταν καθόλου εξοικειωμένος! Αρνήθηκε να βγάλει φωτογραφίεs με τον κόσμο, ήταν ψυχρός και κρατούσε μια απαξιωτική στάση! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια