FORMULA 1

Column Left

Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Ο Φερνάντο Αλόνσο οδήγησε τη MP4/4 του 1988 για τις ανάγκες του φιλμ της Tag Heue

ΣΕ  μια χρυσή εποχή της ιστορίας της McLaren μας ταξιδεύει το τρέιλερ του φιλμ που ετοίμασε η TAG Heuer για να γιορτάσει τη συμπλήρωση 30 ετών από την έναρξη της συνεργασίας της με την ομάδα.
Το φιλμ που ετοίμασε ο διάσημος ελβετικός οίκος ωρολογοποιίας θα προβληθεί ολόκληρο την Πέμπτη 7/5. Τιτλοφορείται "Don't Crack Under Pressure - Α Legend Returns" (μη λυγίζεις στην πίεση - Ο θρύλος επιστρέφει) θέλοντας προφανώς να ανυψώσει το ηθικό των πιλότων αλλά και της ομάδας για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στην αρχή του Πρωταθλήματος σε αυτή τη νέα εποχή της συνεργασίας της McLaren με τη Honda.
Η φωνή του αείμνηστου Ayrton Senna "ντύνει" τις εικόνες και ένα από τα καλύτερα μονοθέσια στην ιστορία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Formula 1, η θρυλική MP4/4, πατάει ξανά πίστα έχοντας αυτή τη φορά στο κόκπιτ τον Fernando Alonso.
 
Μπροστά ο... οδοστρωτήρας (σ.σ. με αυτό το μονοθέσιο, το 1988, Senna και Prost νίκησαν τους 15 από τους 16 αγώνες της σεζόν και πήραν 15 pole positions) και πίσω να ακολουθεί ο Jenson Button με το πιο πρόσφατο αποτέλεσμα της συνεργασίας της McLaren με τη Honda, η MP4/30, η οποία αναζητά εναγωνίως το δρόμο των επιτυχιών.
Αφιέρωμα σε αυτό το εκπληκτικό μονοθέσιο (MP4/4) με το οποίο ο Senna κατέκτησε το πρώτο του Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, θα δημοσιευτεί  την Πέμπτη (7/5)...
Προς το παρόν πάρτε μια γεύση απ' το τρέιλερ εν αναμονή του φιλμ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια