FORMULA 1

Column Left

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

ΕΝΑ ΚΡΑΝΟΣ ΓΕΜΑΤΟ ΑΠΟ ΡΕΚΟΡ!

Στη Σουζούκα ο Φερνάντο Αλόνσο έγινε ο πρώτος οδηγός σε συγκομιδή βαθμών στην ιστορία της Φόρμουλα 1. Ανήμερα της επετείου από την κατάκτηση του δεύτερου παγκόσμιου τίτλου του, το 2006 με τη Renault, ο Ισπανός οδηγός της Ferrari αποκάλυψε το σχέδιο του συλλεκτικού κράνους που θα φορέσει την Κυριακή (27/10) στην Ινδία.
Ο αριθμός 1.571, οι βαθμοί που έχει εξασφαλίσει σε 212 συμμετοχές στη Φόρμουλα 1, φιγουράρει στο κράνος, το οποίο ελπίζει πως θα τον επαναφέρει τουλάχιστον στο γνώριμο του βάθρο... Ο Αλόνσο ξεπέρασε τον Μίκαελ Σουμάχερ (1.566 βαθμοί) και θα απειληθεί το 2014 από τον Σεμπάστιαν Φέτελ (1.351). "Νομίζω πως είναι ένα ρεκόρ που αντικατοπτρίζει τη σταθερότητα του και θα συνεχίσω για να συγκεντρώσω ακόμα περισσότερους βαθμούς", δήλωσε σχετικά ο οδηγός από το Οβιέδο.
Το κράνος του Αλόνσο
Πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στη Φόρμουλα 1 το 2001 με τη "μικρή" Minardi, δίχως να εξασφαλίσει βαθμό. Το 2003 μετακινήθηκε στη Renault και βαθμολογήθηκε στο δεύτερο αγώνα με την τρίτη θέση στη Σεπάνγκ, για να ακολουθήσει αργότερα η πρώτη νίκη του στη Βουδαπέστη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια