FORMULA 1

Column Left

Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Ο HMILTON ΥΠΟΚΛΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ VETTEL.

Εξηγήσεις έδωσε, μέσω του Twitter, ο Λιούις Χάμιλτον για την άποψη που εξέφρασε μετά το γκραν πρι της Νότιας Κορέας, ότι η κυριαρχία του Σεμπάστιαν Φέτελ στη Φόρμουλα Ένα μειώνει το ενδιαφέρον των θεατών για το πρωτάθλημα, ενώ έπλεξε το εγκώμιο του Γερμανού τρις παγκόσμιου πρωταθλητή.
Ο οδηγός της Μερτσέντες ενημέρωσε τους 1.700.000 ανθρώπους που τον «ακολουθούν» στο εν λόγω μέσο κοινωνικής δικτύωσης για την ανάγκη του να διευκρινίσει τις σκέψεις του αναφορικά με τον «πιλότο» της Red Bull, ο οποίος οδεύει ολοταχώς προς τον τέταρτο διαδοχικό τίτλο του, μετά τις τέσσερις νίκες του στα ισάριθμα τελευταία γκραν πρι. Ο Φέτελ έχει πλέον προβάδισμα 77 βαθμών έναντι του Φερνάντο Αλόνσο στην κατάταξη των οδηγών και μπορεί να πανηγυρίσει τον τέταρτο τίτλο του την Κυριακή στην Ιαπωνία, εάν πάρει τη νίκη και, παράλληλα, ο Ισπανός οδηγός της Φεράρι καταταγεί σε μια θέση από την ένατη και κάτω.
«Ο Σεμπ είναι σπουδαίος πρωταθλητής!!» τόνισε ο Βρετανός, ο οποίος στέφθηκε το 2008 με τη ΜακΛάρεν πρωταθλητής στους οδηγούς, και συνέχισε: «Όχι μόνο αυτό, είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος που είναι αστείος και ταπεινός. Αξίζει όλη την επιτυχία που έχει. Θαυμάζω την αφοσίωση και την ικανότητά του να αποδίδει συνεχώς χωρίς λάθη. Αυτό είναι το σημάδι ενός αληθινού πρωταθλητή. Ανεξάρτητα από το τι εσείς κι εγώ νομίζω για το μονοθέσιό του, στο τέλος της ημέρας κάνει την τέλεια δουλειά. Είμαι απλά ευγνώμων που οδηγώ σε μια εποχή με τόσους πολλούς σπουδαίους οδηγούς σαν κι αυτόν».
Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια