FORMULA 1

Column Left

Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

Φόρμουλα 1-Γουέμπερ: «Μάχη μέχρι το τέλος»

Μπορεί να έχασε την πρώτη θέση από τον Λιούις Χάμιλτον και τη δεύτερη από τον Τζένσον Μπάτον, παρόλα αυτά ο Μαρκ Γουέμπερ δείχνει να το απολαμβάνει. Έτσι όπως δήλωσε ο πιλότος της Red Bull η συχνή εναλλαγή της πρώτης θέσης είναι κάτι που τον εξιτάρει και σύμφωνα με τον ίδιο, το πρωτάθλημα οδηγών θα κριθεί στον τελευταίο αγώνα του παγκοσμίου πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στο Αμπού Ντάμπι στις 13-14 Νοεμβρίου.
«Είναι μια μοναδική πρόκληση που βιώνω στο πρωτάθλημα, ίσως και στην ιστορία της Formula 1. Πέρυσι, ο Τζένσον είχε κερδίσει αρκετούς αγώνες στην αρχή, αλλά αυτό δεν συμβαίνει συνήθως. Πιο συχνά υπάρχουν τρεις με πέντε πιλότοι που βρίσκονται κοντά στο μέσο της σεζόν. Αργότερα, το πρωτάθλημα θα εξελιχθεί σε μονομαχία. Ίσως ο πρωταθλητής αναδειχθεί στον τελευταίο αγώνα», είπε σχετικά ο 34χρονος πιλότος.
Στη συνέχεια, ο Αυστραλός οδηγός μίλησε για την κατάσταση στην οποία βρέθηκε η Red Bull racing στο περασμένο γκραν πρι του Καναδά υποστηρίζοντας ότι «η Red Bull μετά την Τουρκία είχε παραδεχτεί ότι ο Καναδάς δεν θα μας ταίριαζε. Ωστόσο, μείναμε έκπληκτοι, καθώς ήμασταν περισσότερο ανταγωνιστικοί από όσο περιμέναμε», ενώ εξέφρασε τη άποψη ότι η απόδοση των «ταύρων» στη Βαλένθια ίσως να μην είναι καλή. «Η Βαλένθια είναι ακόμη μια πίστα, στην οποία ίσως να μην είμαστε τόσο καλοί», υποστήριξε ο Γουέμπερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια