FORMULA 1

Column Left

Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

ROK CUP 2010 στην Αθηνα..

ΕΠΕΙΔΗ με τίποτα δεν λημσονούμε τις διοργανώσεις Κάρτ στην χώρα μας έχουμε και φρέσκιες ειδήσεις. Το απόγευμα του Σαββάτου (19/6) διοργανώθηκε από την αγωνιστική λέσχη Start Line ο τρίτος αγώνας της χρονιάς για το Rok Cup.
Μεγάλος πρωταγωνιστής για μια ακόμη φορά ήταν ο Δημήτρης Βασιλέρης (Zanardi-Vortex). Ο νεαρός οδηγός κυριάρχησε τόσο στα χρονομετρημένα, όπου με 43.819 ήταν ταχύτερος όλων, όσο και στους δύο τελικούς, τερματίζοντας στην πρώτη θέση. Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι Βασίλης Καλιώρας (Tony-Vortex) και Αθανάσιος Χατζόγλου (Tony-Vortex) συμπληρώνοντας την πρώτη τριάδα των δύο τελικών.

Φυσικά περιμένουμε να δούμε με αγωνία και άλλες διοργανώσεις οι οποίες φέτος δεν βλέπουμε να είναι αυξημένες λόγω μη μεγάλης προσέλευσης και σε ορισμένες περιπτώσεις η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει ορισμένους οδηγούς και ομάδες. Παρότι τρέχουν μόνο οι λεφτάδες υπάρχουν και άλλοι που αγωνίζονται με τις δυνάμεις τους γιατί το άθλημα αυτό ειναι συναρπαστικό και όχι μόνο για λίγους και εκλεκτούς.

Δ. ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια