FORMULA 1

Column Left

Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

FORMULA 1 – Σε ρυθμους Παγκοσμιου Κυπελλου!

Όταν χρειάζεται εξήγηση για το πόση είναι η δημοτικότητα της Formula 1, η πιο συνηθισμένη φράση που χρησιμοποιείται είναι… «το άθλημα που παρακολουθείται παγκοσμίως περισσότερο, μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες και το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου». Ναι, βέβαια αυτά γίνονται κάθε τέσσερα χρόνια, ενώ η Formula 1 κάθε χρόνο… Όπως και να ‘χει, λίγες ώρες πριν οι πιλότοι μπουν στα μονοθέσια για το καναδικό Grand Prix, ο «πυρετός» του Μουντιάλ τους… χτύπησε και μεταδόθηκε σε όλο το πάντοκ, καθώς η αγάπη των περισσότερων για τη στρογγυλή θεά είναι γνωστή.
Ήδη οι συζητήσεις που ακούγονται τις τελευταίες ώρες στην πίστα «Ζιλ Βιλνέβ» είναι το πώς θα καταφέρουν άπαντες να δουν και τους αγώνες από τη Νότια Αφρική ταυτόχρονα με τα δρώμενα της Formula 1 το προσεχές τριήμερο. Και πέρα από τον κόσμο που θα βρεθεί στις εξέδρες της πίστας, οι πρώτοι που εξέφρασαν τον προβληματισμό τους ήταν οι ίδιοι οι πιλότοι!
Από τους πιο ένθερμους οπαδούς του ποδοσφαίρου απλά να τονίσουμε ότι είναι ο Μίκαελ Σουμάχερ και ο team mate του Νίκο Ρόζμπεργκ που φυσικά υποστηρίζουν τη Γερμανία, όπως και ο Σεμπάστιαν Φέτελ που δεν αρνήθηκε να κάνει κι επίδειξη των ποδοσφαιρικών του ικανοτήτων όπως διαπιστώνετε και στη σχετική φωτογραφία. Ο Μαρκ Γουέμπερ είναι το ίδιο ένθερμος, αλλά υστερεί σε… δυναμική ομάδας, όντας Αυστραλός.
Πιο οργανωμένη από όλους, πάντως, εμφανίστηκε η Ferrari, η οποία διοργάνωσε ειδική συνέντευξη Τύπου για το Παγκόσμιο Κύπελλο! Ιταλική ομάδα γαρ, που έχει στους κόλπους της έναν Ισπανό κι έναν Βραζιλιάνο. Καταλαβαίνετε το μπλέξιμο με το ταμπεραμέντο των Λατίνων…

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια