FORMULA 1

Column Left

Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

FERRARI – Αλονσο: «Επιστροφη στη μαχη»

Ως ενθαρρυντικό αγώνα για τη Ferrari χαρακτήρισε τον σημερινό Φερνάντο Αλόνσο, ο οποίος τερμάτισε τρίτος, παρότι είχε την ευκαιρία σε κάποιες περιπτώσεις να πάρει τη νίκη. Ο Ισπανός σε διαφορετικά σημεία του αγώνα δεν κατάφερε να κρατήσει πίσω του τόσο τον Λιούις Χάμιλτον, όσο και τον Τζένσον Μπάτον.
«Νομίζω ότι ήταν μια καλή μέρα για μας, το μονοθέσιο ήταν πολύ ανταγωνιστικό εδώ. Είχα μια καλή ευκαιρία να νικήσω σήμερα, παλεύοντας με τον Λιουις, τον προσπεράσαμε κάνοντας φανταστική δουλειά στα πιτ», σχολίασε ο Ισπανός αρχικά.
Και συνέχισε: «Χάσαμε τη θέση στο κυκλοφοριακό και μετά χάσαμε κι άλλη θέση. Χάσαμε δέκα πόντους από αυτούς από το 25 ως το 15. Αλλά ήταν καλή επιστροφή για το πρωτάθλημα, ήμασταν 50 δευτερόλεπτα πίσω από τη McLaren στην Τουρκία κι εδώ παλέψαμε για τη νίκη. Κινούμαστε στη σωστή κατεύθυνση και νομίζω ότι επιστρέψαμε στη μάχη».
Για να καταλήξει λέγοντας: «Ήμασταν πραγματικά κοντά, είχαμε μερικές καλές μάχες και ήταν ωραίο συναίσθημα για μένα να επιστρέψω σε θέση διεκδίκησης της νίκης και να είμαι στο βάθρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια