FORMULA 1

Column Left

Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

RED BULL – Vettel: «Ουδεις λογος πανικου»

Μπορεί η McLaren να δείχνει από αγώνα σε αγώνα ότι ανεβάζει ρυθμούς και να αφήνει πίσω της τη Red Bull η οποία αντιμετωπίζει προβλήματα αξιοπιστίας, ωστόσο, ο Σεμπάστιαν Φέτελ είναι καθησυχαστικός. Ο Γερμανός τόνισε ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να πανικοβληθεί η ομάδα του και πρόσθεσε ότι από τον επόμενο αγώνα κιόλας θα υπάρξει βελτίωση.
Το ξεκίνημα της σαιζόν έδειξε ότι η Red Bull θα ήταν η ομάδα που θα έπρεπε να κερδίσει κάποιος για να ανέβει στην κορυφή, αλλά κάτι τα διάφορα προβλήματα που παρουσιάζονται συνεχώς και κάτι το επεισόδιο μεταξύ των δύο οδηγών της στην Τουρκία, επέτρεψαν στη McLaren να πάρει κεφάλι τόσο στους οδηγούς, όσο και τους κατασκευαστές.
Ο Φέτελ είναι αυτός μέχρι στιγμής που έχει αντιμετωπίσει τα περισσότερα προβλήματα, με αποκορύφωμα αυτό στον χθεσινό αγώνα στον Καναδά, όπου εκτός από τον προβληματισμό με τα ελαστικά, ήρθε και προστέθηκε και το κιβώτιο ταχυτήτων, που δεν του επέτρεψε να επιτεθεί όσο θα ήθελε στους αντιπάλους του.
Παρόλα αυτά, δεν χάνει την αισιοδοξία του: «Πολλοί δεν μας έδιναν ελπίδες για τον Καναδά, δεν ήμασταν το φαβορί. Είχαμε πολύ καλό ρυθμό, αν όχι τον καλύτερο, αλλά δεν μπορέσαμε να το δείξουμε με τη στρατηγική που είχαμε, καθώς ο τρόπος που ήρθαν τα πράγματα δεν μας ευνόησε. Αλλά βλέπουμε πόσο γρήγορα μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα».
Ο Γερμανός οδηγός πρόσθεσε: «Με δύο καλούς αγώνες μπορείς να επιστρέψεις. Οι διαφορές δείχνουν μεγαλύτερες από ότι είναι πραγματικά. Θα έλεγα ότι δεν υπάρχει λόγος να πανικοβαλλόμαστε. Ανυπομονούμε για τον επόμενο αγώνα, περιμένουμε ένα βήμα εμπρός από την πλευρά μας και μερικά καινούρια μέρη στο μονοθέσιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια