FORMULA 1

Column Left

Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

FORMULA 1 – «Ταιριαζει τελεια το Οστιν»

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της επιστροφής της Formula 1 στις ΗΠΑ, σε ολοκαίνουριες εγκαταστάσεις που θα κατασκευαστούν στο Όστιν του Τέξας αποκλειστικά για χρήση σε Grand Prix, οι θετικές αντιδράσεις έρχονται η μια μετά την άλλη.
Ένας εκ των βασικών υποστηρικτών της συμφωνίας αυτής και μέλος της εταιρείας Full Throttle Productions, που βρίσκεται πίσω από το εγχείρημα, ο Τάβο Χέλμουντ τόνισε ότι το Όστιν είναι η ιδανική τοποθεσία για την επιστροφή της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού στις ΗΠΑ.
«Το Όστιν έχει περισσότερο κοινό για Formula 1 και όχι NASCAR. Η γεωγραφία, η τεχνολογία, η νυχτερινή ζωή, η μουσική. Απλά όλα ταιριάζουν με αυτό που είναι η Formula 1», σχολίασε στην εφημερίδα Austin American Statesman και πρόσθεσε: «Το Τέξας ποτέ δεν είχε ένα ετήσιο παγκόσμιο αθλητικό γεγονός. Νομίζω ότι όλοι θα είναι περήφανοι γι’ αυτό».
Η πίστα που αναμένεται να κατασκευαστεί θα φιλοξενήσει το Grand Prix ΗΠΑ από το 2012 ως το 2021 όπως ανακοινώθηκε χθες, κάτι που θα σηματοδοτήσει την επιστροφή της Formula 1 επί αμερικανικού εδάφους για πρώτη φορά μετά το 2007.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια