FORMULA 1

Column Left

Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

ΑΓΡΑ ΚΟΝΤΡΑ ΟΔΗΓΩΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΑ...

Ο Ινδός πιλότος πέρασε στην αντεπίθεση μετά τον χαρακτηρισμό «ηλίθιο» που σου πρόσαψε ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής.
Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν το τέλος του αγώνα στην Μαλαισία και πιο συγκεκριμένα στον 47ο γύρο, όταν ο Φέτελ είχε επαφή με τον πιλότο της HRT που είχε ως αποτέλεσμα να κλατάρει το πίσω αριστερό ελαστικό του και να φτάσει κακήν-κακώς στα πιτς για αλλαγή. Το ατυχές αυτό περιστατικό στοίχισε τον Γερμανό πιλότο οκτώ θέσεις με αποτέλεσμα εκεί που βρισκόταν τέταρτος, να τερματίσει τελικά δωδέκατος και να χάσει πολύτιμους βαθμούς.
Κατά την διάρκεια μάλιστα του περιστατικού ο Φέτελ προέβη και σε άσεμνη χειρονομίη εις βάρος του Καρθικέγιαν, για την οποία ωστόσο δεν πρόκειται να τιμωρηθεί από την FIA. Εκπρόσωπός της δήλωσε ότι δεν επαφίεται στην δικαιοδοσία της και πως αρμόδιοι για την τυχόν τιμωρία του Γερμανού ήταν οι αγωνοδίκες του συγκεκριμένου GP.
Όπως και να έχει μετά το τέλος του αγώνα, ο Φέτελ αρκετά εκνευρισμένος, χαρακτήρισε τον Ινδό «ηλίθιο». Εκείνος με τη σειρά του θεωρεί ότι η άσχημη συμπεριφορά του Γερμανού πιλότου οφείλεται στην απογοήτευσή του επειδή δεν είναι ο απόλυτος κυρίαρχος στο πρωτάθλημα και λόγω των άσχημων αποτελεσμάτων του.
«Προσπαθεί να ρίξει την ευθύνη σε εμένα για τις άσχημες εμφανίσεις του. Πιστεύω ότι είναι πολύ απογοητευμένος διότι έχει μια δύσκολη σεζόν μετά από δύο χρόνια απόλυτης κυριαρχίας. Είναι εντελώς αντιεπαγγελματικό να κατηγορεί εμένα για το περιστατικό. Το υποτιμητικό σχόλιο ήρθε μόνο και μόνο για να δείξει ότι βρίσκεται σε άσχημη θέση. Εγώ, ωστόσο έχω μεγάλη εκτίμηση για τον Φέτελ για ό,τι έχει καταφέρει σε σύντομο χρονικό διάστημα. Επειδή έχει ένα καλό μονοθέσιο, δεν μπορεί να αποκαλεί τον άλλο ηλίθιο. Εχω κερδίσει αγώνες σε πολλά άλλα πρωταθλήματα που έχω τρέξει και είχα την πολ-ποζίσιον στον απαιτητικό αγώνα της F3, στο Mακάου GP. Επομένως δεν χρειάζομαι την έγκριση του Φέτελ», δήλωσε ο 35χρονος πιλότος."

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια