FORMULA 1

Column Left

Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Ενας ακομα Ελληνας στη Ferrari

Σε μια προσπάθεια να λύσει τα προβλήματα που παρουσιάζει η F2012 η Ferrari προχώρησε στην ενίσχυση του αεροδυναμικού της τμήματος με την προσθήκη του Μπεν Αγαθαγγέλου.
Ο Βρετανοκύπριος έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του σε αρκετές ομάδες της Formula 1 στο παρελθόν όπως η McLaren, η Benetton και η Red Bull.
Αρχικά, είχε αποχωρήσει από τον χώρο της Formula 1 το 2007 όταν έφυγε από την Red Bull. Μετά από σχεδόν τρία χρόνια επέστρεψε για να εργαστεί στην HRT ενώ μέχρι πρόσφατα συνεργαζόταν με την Marussia.
Ο Αγαθαγγέλου που θα τελεί υπό την εποπτεία του τεχνικού διευθυντή της Ferrari Πατ Φράι αναμένεται να ενισχύσει το αεροδυναμικό τμήμα της Scuderia. Έναν παράγοντας, ο οποίος σύμφωνα με τον Φράι, κάνει την διαφορά.
«Ο σημαντικότερος παράγοντας που κάνει τη διαφορά στην απόδοση είναι η αεροδυναμική. Εχουμε κάποια προβλήματα εκεί και προσπαθούμε να τα επιλύσουμε. Στην πραγματικότητα να επανεξετάσουμε και να αναθεωρήσουμε τη μεθοδολογία μας μέσα από την όλη διαδικασία και αυτό συνεχίζεται στο σχεδιαστήριο, όπου προσαθούμε να μειώσουμε το βάρος σε κάποια εξαρτήματα και να κάνουμε κάποια άλλα πιο ανθεκτικά. Επομένως υπάρχει δουλειά σε όλα τα τμήματα της εταιρείας με βάση με τη θεμελιώδη μεθοδολογία σε μια προσπάθεια αναβάθμισης του μονοθέσιου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια