FORMULA 1

Column Left

Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Οικονομικη ανασα περιμενουν στη Sauber

Ενθουσιασμένοι με τη δεύτερη θέση του Σέρζιο Πέρεθ είναι στη Sauber, επίδοση που είναι η καλύτερη για την Ελβετική ομάδα στο GP της Μαλαισίας. ΥΠάρχει επίσης διάχυτη η πεποίθηση ότι η εξαιρετική εμφάνιση τόσο του Μεξικανού πιλότου όσο και της ομάδας γενικότερα θα επιδράσει ευεργετικά και στον οικονομικό τομέα.
Μετά την αποχώρηση της BMW από τη Formula 1, η Sauber δυσκολεύεται αρκετά σε αυτόν τον τομέα, όπως άλλωστε οι περισσότερες «μεσαίες» ομάδες του αθλήματος, αφού το κόστος είναι αρκετά υψηλό. Ηδη, βρίσκεται σε αναζήτηση βασικού χορηγού με τις ελπίδες εξασφάλισης μιας συμφωνίας να αναπτερώνονται μετά την εξαιρετική εμφάνιση στη Μαλαισία.
«Υπάρχουν πολλές ομάδες που έχουν οικονομικά προβλήματα. Είναι φυσιολογικό σε αυτό τον χώρο. Σίγουρα τα θετικά αποτελέσματα, όπως το τελευταίο (σ.σ. στην Αυστραλία) και αυτό (σ.σ. στη Μαλαισία), μας βοηθούν να βρούμε νέους συνεργάτες», παραδέχθηκε ο Πέτερ Ζάουμπερ.
Την ίδια άποψη έχει και η διευθύνουσα σύμβουλος της Ελβετικής ομάδας Μονίσα Κάλτενμπορν όταν ρωτήθηκε σχετικά. «Η καλύτερη απάντηση που μπορείς να δώσεις για τις ικανότητές σου, είναι η απόδοση μέσα στην πίστα, γιατί μιλάει από μόνη της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια