FORMULA 1

Column Left

Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

H Ferrari πιστευει παντα στον Massa

Η Ferrari εξακολουθεί να δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στον Φελίπε Μάσα παρά τα άσχημα μέχρι στιγμής αποτελέσματά του.
Ο Βραζιλιάνος πιλότος έχει δεχθεί δριμεία κριτική από τον Τύπο ενώ παράλληλα οργιάζουν οι φήμες περί αντικατάστασής του.

Φαίνεται πως το μέλλον του στη Scuderia κινδυνεύει μετά τις περυσινές άσχημες εμφανίσεις του αλλά και τις μέχρι στιγμής εφετινές. Ο 30χρονος πιλότος μετά τους δύο πρώτους αγώνες έχει μείνει χωρίς βαθμούς. Παράλληλα, έχει 23 GP να βρεθεί στο βάθρο των νικητών. Όπως είναι γνωστό, η Ferrari δια στόματος Λούκα ντι Μοντετζέμολο, πριν ακόμη την έναρξη της χρονιάς του είχε διαμηνύσει ότι αν δεν βελτιωθεί και δεν ξαναβρεί τον παλιό καλό του εαυτό, υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες στο τέλος της χρονιάς να αποχωρήσει από την ομάδα.
Μετά από όλα αυτά, λογικό είναι η θέση του να θεωρείται επισφαλής και το βάρος που καλείται να σηκώσει στους ώμους του ο Βραζιλιάνος μεγάλο. Προσπάθεια αποσυμφόρησης της κατάστασης έκανε ο επικεφαλής της Ferrari, Στέφανο Ντομενικάλι. Το «αφεντικό» της Ιταλικής ομάδας δήλωσε ότι και στο παρελθόν ο Μάσα είχε αντίστοιχα αποτελέσματα, αλλά κατάφερε να αντιστρέψει την κατάσταση και να μάχεται για τον τίτλο.
«Θυμάμαι καλά, ότι πριν από τέσσερα χρόνια, συγκεκριμένα μετά το GP της Μαλαισίας, το οποίο είχε κερδίσει ο Κίμι Ραικόνεν, ο Φελίπε, πάνω-κάτω βρισκόταν στην ίδια κατάσταση όπως σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια