FORMULA 1

Column Left

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Δρομολογουνται αλλαγες στην Williams

Ο άνεμος των αλλαγών φαίνεται ότι δεν έχει κοπάσει στην Williams, η οποία σήμερα ανακοίνωσε την αποχώρηση του Ανταμ Παρ μέχρι τις 30 Μαρτίου.
Ο Παρ που εθεωρείτο ως ο διάδοχος του Φρανκ Γουΐλιαμς, προσχώρησε στην οικογένεια της Βρετανικής ομάδας το 2006 ενώ το 2010 είχε αναλάβει και τα καθήκοντα προέδρου. Διάδοχός του αναμένεται να είναι ο Νικ Ρόουζ, πρώην CFO της Diageo και νυν διευθυντής της WGPH. Παράλληλα, ο σερ Φρανκ Γουΐλιαμς θα συνεχίσει να επιβλέπει την εταιρεία.
«Ζήτησα από τον Ανταμ να έρθει στη Williams στα τέλη του 2006 και να με βοηθήσει στην οργάνωση της ομάδας. Μέσα σε πέντε χρόνια, τα επιτεύγματα του Ανταμ ξεπέρασαν τις προσδοκίες μου και θα πρέπει να τον βοηθήσω για τις υπηρεσίες του. Ο αποφασιστικός ρόλος που έπαιξε στις τεχνικές αλλαγές που έγιναν πέρυσι οι οποίες έχουν αρχίσει να φαίνονται φέτος με την αυξημένη ανταγωνιστικότητα της ομάδας. Επίσης για τον σημαντικό ρόλο του στη δημόσια εγγραφή της ομάδας. Ο Ανταμ μας αφήνει σε μια καλή φάση για να ακολουθήσει μια καλύτερη ισορροπία στη ζωή του, που το εύχομαι για αυτόν και την οικογένειά του. Ο Ανταμ μας αφήνει σε μια καλή κατάσταση και πιστεύω ότι το διοικητικό συμβούλιο και ομάδα στελεχών της Williams θα συνεχίσουν να οδηγούν εμπρός αυτή την εταιρεία, σε ένα πολλά υποσχόμενο μέλλον», δήλωσε το «αφεντικό» και ιδρυτής της ομάδας, σερ Φρανκ Γουΐλιαμς.
Ο Ανταμ Παρ με τη σειρά του τόνισε ότι η Williams είναι έτοιμη να κάνει βήματα εμπρός. «Είμαι ευγνώμων στον Φρανκ που μου έδωσε τη ευκαιρία να εργαστώ στην Williams τα τελευταία πέντε χρόνια –μία περίοδος που ήταν μια πρόκληση και επιβράβευση μαζί. Η Williams είναι μία μοναδική ομάδα με πάνω από 500 ανθρώπου που έχουν μεγάλη καρδιά και πολύ ταλέντο καθώς και πολλούς υπέροχους συνεργάτες εντός και εκτός της Formula 1. Η Williams πλέον είναι έτοιμη να προχωρήσει εμπρός και εύχομαι σε όλους στο Γκρόουβ τα καλύτερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια