FORMULA 1

Column Left

Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Renault Sport F1 με νεες αποκαλυψεις...

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της F1 για το 2012, ξεκίνησε στις 18 Μαρτίου με τον αγώνα της Αυστραλίας στην πίστα του Albert Park της Μελβούρνης, συνολικού μήκους 5,303χλμ.
Για το φετινό πρωτάθλημα, η Renault Sport F1 προμηθεύει με τον κινητήρα V8 RS27 τέσσερις ομάδες: τη Red Bull Racing, που έχει σαν αποστολή της την υπεράσπιση των 2 τελευταίων Παγκόσμιων τίτλων της, τη Lotus F1, την Caterham F1, και την Williams F1, που αναβιώνει για πρώτη φορά, μετά το 1997, την ιστορική συνύπαρξη Williams-Renault.
Ο διευθυντής της Renault Sport F1, Jean-François Caubet
«Η περσινή χρονιά μας έδωσε τη δυνατότητα να αλλάξουμε το ρόλο της Renault, και από ιδιοκτήτης αγωνιστικής ομάδας, να γίνει πλέον προμηθευτής κινητήρων, εξηγεί ο γενικός διευθυντής της Renault Sport F1, Jean-François Caubet. Η φετινή χρονιά είναι χρονιά της επιβεβαίωσης. Έχουμε πλέον αποδείξει ότι ο κινητήρας RS27 είναι μακράν ο καλύτερος κινητήρας του θεσμού. Φέτος θέλουμε να αποδείξουμε ότι και οι υπηρεσίες, η προσαρμοστικότητα και η ευελιξία που παρέχουμε στους συνεργάτες μας, βρίσκονται στο ίδιο κορυφαίο επίπεδο».
«Στόχος μας είναι να παρέχουμε στους συνεργάτες μας, κινητήρες δυνατούς, αξιόπιστους, και εξελιγμένους στο όριο των δυνατοτήτων που μας επιτρέπουν οι κανονισμοί, ώστε να τους βοηθήσουμε να επιτύχουν τους στόχους τους, είτε αυτοί αφορούν στην κατάκτηση τίτλων, είτε στην συγκέντρωση βαθμών».
«Ταυτόχρονα, θέλουμε να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που προσφέρονται σε εμάς και στην Renault, τόσο στον τομέα των πωλήσεων, όσο και του μάρκετινγκ, ώστε να επενδύσουμε στην εικόνα και στις πωλήσεις των αυτοκινήτων παραγωγής. Δεν βρισκόμαστε εδώ μόνο για να συμμετέχουμε στους αγώνες, αλλά και για να εκμεταλλευτούμε εμπορικά τα πλεονεκτήματα που μας προσφέρει στον εμπορικό τομέα η εμπλοκή μας με τον κόσμο της F1».

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια