FORMULA 1

Column Left

Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Υπαρχου οδηγοι που πληρωνουν και τρεχουν...

Εν αναμονή της δεύτερης ημέρας δράσης στη Μελβούρνη, η εφημερίδα Guardian συγκέντρωσε τους έξι οδηγούς που... πληρώνουν για να τρέχουν στη Φόρμουλα 1, αναφέροντας και τα ποσά. Πρόκειται για μικρές και μεγάλες περιουσίες. Ο Παστόρ Μαλντονάντο "ζεσταίνει" τη Williams με τα 54.000.000 ευρώ της δημόσιας επιχείρησης πετρελαίου της Βενεζουέλας.
Χρήματα από το πετρέλαιο έφερε και ο Μπρούνο Σένα στη θρυλική βρετανική ομάδα. Ο Σένα συνοδεύονταν από 14.467.000 ευρώ. Δεν είναι δύσκολο να φανταστείς για ποιο λόγο ο γερόλυκος Ρούμπενς Μπαρικέλο κατέληξε στα Indycars.
Ο Μεξικανός Σέρχιο Πέρες προσφέρει και εκείνος ό,τι μπορεί χάρη στη συμφωνία του με την εταιρεία τηλεπικοινωνιών Telmex.
Από 6.000.000 ευρώ συνοδεύονταν ο Ινδός Ναράιν Καρθικέγιαν στην HRT και ο Σαρλ Πικ στη Marussia. Τα έξοδα του Γάλλου οδηγού πληρώνει η οικογένεια του, αφού η μητέρα του έχει στην κατοχή της σχεδόν 6,000 φορτηγά στη Γαλλία.
Τέλος, οι Ρώσοι ήθελαν απεγνωσμένα ένα συμπατριώτη τους στη Φόρμουλα 1 ενόψει και της διοργάνωσης του πρώτου Grand Prix στο Σότσι. Μια ομάδα ρωσικών εταιρειών έκαναν το όνειρο του Βιτάλι Πετρόβ πραγματικότητα και διευκόλυναν τη ζωή στη Renault και τώρα στην Caterham κατά 14.500.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια