FORMULA 1

Column Left

Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

McLaren με Schumi δηλωνουν παρων...

McLaren και Μίκαελ Σουμάχερ φώναξαν... παρών στην πρεμιέρα της Αυστραλίας, καθώς ο Τζένσον Μπάτον και ο εφτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής έκαναν πρώτο χρόνο στο Άλμπερτ Παρκ.
Με τις δυο πρώτες περιόδους των ελεύθερων δοκιμών στην Αυστραλία ξεκίνησε το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula1. Στο Άλμπερτ Παρκ οι πιλότοι έβαλαν μπροστά τους κινητήρες τους και ξεκίνησαν τη φετινή κούρσα. Η πρεμιέρα πραγματοποιήθηκε υπό βροχή στην αρχή, με τις καιρικές συνθήκες να καλυτερεύουν στη συνέχεια και την πίστα να στεγνώνει, με αποτέλεσμα να είναι καλύτεροι και οι χρόνοι.
Σημάδια ζωής από McLaren!
Τον καλύτερο στην πρώτη περίοδο έγραψε ο Τζένσον Μπάτον, με τη McLaren να δίνει σημάδια ζωής! Η βρετανική ομάδα ήταν... εξαφανισμένη στις δοκιμές εξέλιξης και με το... καλημέρα στη Μελβούρνη έκανε το 1-2, αφού ο Λιούις Χάμιλτον ήρθε δεύτερος πάνω από δυο δέκατα πιο αργός από τον ομόσταβλό του.
Τρίτος ήταν ο Μίκαελ Σουμάχερ, με τους Φερνάντο Αλόνσο και Μαρκ Γουέμπερ να ακολουθούν, ενώ έκτος ήταν ο έτερος πιλότος της Mercedes. Τη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Ντάνιελ Ριτσιάρντο, Παστόρ Μαλντονάντο, Κίμι Ραϊκόνεν, Καμούι Κομπαγιάσι, με τον Σεμπάστιαν Φέτελ να είναι 11ος.
Όσον αφορά τον Ραϊκόνεν και τη Lotus Renault, τα προβλήματα δεν έλειψαν και πάλι, καθώς παρουσιάστηκε πρόβλημα στο τιμόνι της Ε20, κάτι που ανάγκασε τον Φινλανδό να λάβει μέρος στα τελευταία λεπτά της διαδικασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια