FORMULA 1

Column Left

Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Ferrari και Mercedes ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ...

Η Lotus ολοκλήρωσε με δυναμικό τρόπο την προετοιμασία της για το 2012, παίρνοντας την κορυφή τις τρεις από τις τέσσερις μέρες του τελευταίου χειμερινού τεστ στη Βαρκελώνη, παρά το γεγονός ότι είχε χάσει όλο το δεύτερο τεστ με πρόβλημα στο σασί.
Με βάση αυτή την εικόνα, ο Γκροζάν πιστεύει πως ο ίδιος και ο ομόσταβλός του Κίμι Ράικονεν μπορούν να τα βάλουν στα ίσια με τις Ferrari και τις Mercedes στη Μελβούρνη, για τις θέσεις πίσω από την Red Bull και την McLaren, οι οποίες δείχνουν να έχουν ένα προβάδισμα έναντι των όλων των άλλων αυτή τη στιγμή.
"Ετσι φαίνεται ότι θα είναι, αλλά μπορεί να δούμε την Force India να είναι επίσης δυνατή", δήλωσε ο γάλλο-ελβετός πιλότος στο ESPNF1.
"Δεν ξέρω για την Toro Rosso και είναι πάντοτε δύσκολο να ξέρεις που βρίσκεσαι. Αλλά πέρυσι τερματίσαμε πέμπτοι στο πρωτάθλημα και φέτος θέλουμε την τέταρτη θέση, οπότε πρέπει να κερδίσουμε μία από τις ομάδες που ήταν μπροστά μας.
"Αν το μονοθέσιο μπορεί να κερδίσει αγώνες; Νομίζω ότι είναι πολύ νωρίς να πούμε οτιδήποτε. Πιστεύω ότι η Red Bull και η McLaren παραμένουν μπροστά μας, δείχνουν πραγματικά δυνατές. Αλλά αν το μονοθέσιο μπορεί να διεκδικεί σταθερά το βάθρο, αυτό μας κάνει".
Ο Γκροζάν ετοιμάζεται να επανεμφανιστεί στην F1 έπειτα από τη σεζόν 2008, κατά τη διάρκεια της οποίας είχε κάνει το ντεμπούτο του με την τότε Renault και νυν Lotus.
Σε ερώτηση αν αισθάνεται πίεση για μια καλή εμφάνιση στην Αυστραλία, ώστε να διαγράψει την άσχημη εικόνα των επτά αγώνων που έτρεξε το 2008, ο περσινός πρωταθλητής GP2 τόνισε: "Νομίζω ότι θα είναι ήρεμα τα πράγματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια