FORMULA 1

Column Left

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Δυσκολη η πρωτια για την Mercedes GP

Ο Γερμανός πιλότος της Μερσέντες παραδέχτηκε ότι η ομάδα του δεν βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με την Red Bull, την οποία έχρισε φαβορί και για τον φετινό τίτλο στην Formula 1.
Σύμφωνα με τον Μίκαελ Σουμάχερ η ομάδα του δεν έχει τα φόντα να πάρει την πρωτιά στο φετινό πρωτάθλημα της F1, αφού η Red Bull είναι πολύ δυνατή και εξακολουθεί να είναι το απόλυτο φαβορί και για τον φετινό τίτλο, με την Μερσέντες να μην μπορεί να την «χτυπήσει».
«Δεν νομίζω πως είναι πιθανό να τρέξουμε για την πρώτη θέση. Ειλικρινά, η Red Bull είναι πολύ δυνατή... Από όσα ξέρουμε από τις δοκιμές, χωρίς να έχουμε γνώση των λεπτομερειών και το φορτίο των καυσίμων, με το οποίο τρέχουν οι υπόλοιποι είναι δύσκολο να αξιολογήσουμε την κατάσταση… Εμείς δουλέψαμε στο μονοθέσιο και όντως το είδαμε να βελτιώνεται. Πάντα θα υπάρχει η απορία πόσο μπροστά μπορούμε να πάμε συγκριτικά με τις άλλες ομάδες. Θα είναι μια ενδιαφέρουσα και ωραία πρόκληση. Είμαστε πιο καλά προετοιμασμένοι και δεν αντιμετωπίζουμε κάποιο πρόβλημα, όπως στο παρελθόν για αυτό και συγκεντρωνόμαστε στην εξέλιξη», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μίκαελ Σουμάχερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια