FORMULA 1

Column Left

Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Εξελιξεις με δοκιμες στο MUZZELLO...

Σιγά-σιγά όλες οι ομάδες ανακοινώνουν το πρόγραμμα του για το τριήμερο δοκιμών που θα πραγματοποιηθεί στην πίστα του Μουτζέλο, τις τρεις πρώτες ημέρες του Μαΐου.
Οι δοκιμές είναι οι μοναδικές που θα διεξαχθούν κατά την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου και αποτελούν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τις ομάδες να δοκιμάσουν όλες τις βελτιώσεις που έχουν ετοιμάσει ενόψει του Ισπανικού GP στα μέσα Μαΐου. Τότε αρκετά μονοθέσια αναμένεται να παρουσιαστούν αρκετά ανανεωμένα με πρώτη και καλύτερη τη Ferrari.
Όπως άλλωστε είχε γίνει γνωστό εδώ και καιρό η F2012 θα φέρει στον Ισπανικό αγώνα αρκετές αναβαθμίσεις ορατές και μη, πάνω στις οποίες η Scuderia δουλεύει εδώ και αρκετό διάστημα. Ηδη, η Ιταλική ομάδα αποκάλυψε σήμερα το πρόγραμμα της για τις δοκιμές στο Μουτζέλο.
Σύμφωνα με αυτό, ο Φερνάντο Αλόνσο θα συμμετάσχει τελικά κανονικά στη διαδικασία και αναμένεται να τρέξει δύο ημέρες με την F2012, την Τρίτη 1η Μαΐου και την Πέμπτη 3 του ίδιου μήνα, αφήνοντας στον teammate του, Φελίπε Μάσα μόνο μία ημέρας δράσης στην πίστα, την Τετάρτη (2 Μαΐου).
Οι δοκιμές αυτές έχουν ιδιαίτερη σημασία για την Ferrari που έχει εναποθέσει σημαντικές ελπίδες στην εξέλιξή τους...

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια