FORMULA 1

Column Left

Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

ΜΕ ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ALONSO

O πιλότος της Formula 1 Φερνάντο Αλόνσο με ελληνίδα... μοντέλο O Φερνάντο Αλόνσο είναι ένας από τους κορυφαίους εν ενεργεία πιλότους στην Formula 1. Έχει συμμετάσχει σε 241 γκραν πρι, έχει κερδίσει τα 32 ενώ στο παλμαρέ του έχει δύο παγκόσμια πρωταθλήματα.  Ο Ισπανός πιλότος συμμετέχει με την ομάδα της McLaren, αλλά σε 6 αγώνες πουH Παπαγγελή... προκαλεί συνέχεια με δηλώσεις και φωτογραφήσεις. Καλό θα είναι τώρα να φέρει και λίγη τύχη στον Αλόνσο μπας και πάρει κανά βαθμό!έχουν διεξαχθεί από την αρχή της χρονιάς δεν έχει καταφέρει να τερματίσει στην βαθμολογούμενη δεκάδα.

Πριν από λίγες ημέρες βρέθηκε στο Μονακό για το ομώνυμο γκραν πρι στο οποίο εγκατέλειψε. Τις ημέρες όμως πριν από τον αγώνα έδωσε το παρών σε... αρκετές εκδηλώσεις, όπου σε μία βρέθηκε με την ελληνίδα μοντέλο, Έλλη Παπαγγελή. Η συγκεκριμένη είναι γνωστή στο ευρύ κοινό για τις... απόψεις της περί Πολυτεχνείου αλλά και στο ειδικό κοινό, καθώς είναι ένα από τα μοντέλα που χρησιμοποιεί η Ducati στις εκδηλώσεις της. 


Η Ελληνίδα δεν έχασε την ευκαιρία και φωτογραφήθηκε με τον Ισπανό πρωταθλητή στον οποίο ελπίζουμε να δώσει λίγη τύχη μήπως και καταφέρει να πάει καλύτερα στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος που απομένει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια