FORMULA 1

Column Left

Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Formula 1: Συνεργασία Sauber - Τσέλσι

Οι χώροι της Formula 1 και του ποδοσφαίρου κατάφεραν να έρθουν πιο κοντά μετά τη συνεργασία της Sauber και της Τσέλσι.
Η Ελβετική εταιρεία επιβεβαίωσε σήμερα, 30 Απριλίου, τις φήμες περί συμφωνίας της με την Αγγλική ομάδα.

Τα λογότυπα «Out of the Blue» και «True Blue» που εμφανίστηκαν πάνω στη C31 τόσο στο GP της Κίνας όσο και του Μπαχρέιν είχαν δημιουργήσει υποψίες για πιθανή συνεργασία των δύο εταιρειών. Επισήμως το λογότυπο της ομάδας του Ρομάν Αμπράμοβιτς αναμένεται να παρουσιαστεί για πρώτη φορά πάνω στο μονοθέσιο της Sauber στο ισπανικό GP στις 11-13 Μαΐου.
«Αυτού του είδους η συνεργασία μεταξύ της Formula 1 και του ποδοσφαίρου δεν έχει υπάρξει ξανά υπό αυτή τη μορφή, αλλά υπάρχουν πολλά κοινά σημεία και πιθανές συνέργειες. Σε κάθε περίπτωση πάντως μιλάμε για μια ομάδα υψηλού και διεθνούς επιπέδου. Η Sauber F1 και η Τσέλσι FC ασχολούνται με πολλά κοινά αθλητικά και εμπορικά θέματα και θέλουμε να ενισχύσουμε ο ένας ον άλλον σε αυτούς τους τομείς. Ανυπομονούμε να εκμεταλλευτούμε αυτές τις ευκαιρίες και συγχαίρουμε την Τσέλσι που κατάφερε να περάσει στον τελικό του Champions League», τόνισε η Μονίσα Κάλτενμπορν, διευθύνουσα σύμβουλος της Sauber.
Για να μία πρωτοποριακή συνεργασία έκανε λόγο ο διευθύνων σύμβουλος της Αγγλικής ποδοσφαιρικής ομάδας, Ρον Γκέρλεϊ. «Αυτή είναι μία καινοτόμος συνεργασία που συνδέει την ποδοσφαιρική ομάδα με την Formula 1 όπως ποτέ πριν, φέροντας κοντά δύο από τα μεγαλύτερα αθλήματα στον κόσμο και ενώνοντας του φιλάθλους τους. Νιώσαμε ότι αυτή η Ελβετική ομάδα, η τέταρτη πιο παλιά από τις υπάρχουσες, αντικατοπτρίζει τέλεια τα ιδανικά μας. Σε έναν χρόνο που θα Τσέλσι θα γιορτάζει 20 χρόνια στην Πρέμιερ Λιγκ, η Sauber θα κάνει το ίδιο ως ομάδα της Formula 1. Μοιραζόμαστε πολλές φιλοσοφίες όταν πρόκειται στον τρόπο που δύο αξιοσέβαστοι οργανισμοί διοικούνται και στην ανάπτυξη νέων ταλέντων για την διαρκή αναζήτηση της επιτυχίας. Η φιλοσοφία της Sauber για εξέλιξη από χαμηλά έχει δημιουργήσει μερικούς από τους καλύτερους πιλότους της F1, κάτι που αντανακλάται στην προσήλωσή μας να εξελίξουμε ελπιδοφόρα νέα ποδοσφαιρικά ταλέντα μέσω της Ακαδημίας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια