FORMULA 1

Column Left

Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Ο Bernie Ecclestone βλέπει αγωνα Formula 1 στον Πειραια;

Το ότι η ΔΙΕΛΠΙΣ έχει καταθέσει μια μακέτα ώστε να γίνει αγώνας της Formula 1 στη περιοχή του Πειραιά το ξέρουμε εδώ και αρκετό καιρό.
Η ομάδα που αρχιτέκτονα Θανάση Παπαθεοδώρου, ο οποίος ηγείται της προσπάθειας, μαζί με την βοήθεια των δήμων Κερατσινίου και Δραπετσώνας αλλά και της ΕΛΠΑ, βρέθηκε στο Μονακό το Σάββατο 26 Μαΐου όπου συναντήθηκε με τον ισχυρό άνδρα της Formula 1, Bernie Ecclestone, με σκοπό την προώθηση της Ελληνικής Υποψηφιότητας για αγώνα Formula 1 στη περιοχή της Δραπετσώνας.
Η συνάντηση ήταν διάρκειας 30 λεπτών, κατά την οποία έγινε ενημέρωση για την πρόταση, τον τρόπο που προβλέπεται να υλοποιηθεί αυτή καθώς και γενική ενημέρωση για την πολιτική κατάσταση που υπάρχει στην Ελλάδα, καθότι αυτή είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την εξέλιξη της υποψηφιότητας.
Ο Ecclestone γνώριζε για τον σχεδιασμό της πίστας και δήλωσε ότι υιοθετεί την πρόταση για αγώνες F1 στη περιοχή της Δραπετσώνας, επιδιώκοντας τη υλοποίηση του project. Για τον σκοπό αυτό, συμφωνήθηκε να γίνει επίσκεψη του ιδίου στη περιοχή που προβλέπεται να δημιουργηθεί η πίστα τον ερχόμενο Ιούλιο, ώστε να εξεταστθούν όλες οι λεπτομέρειες που αφορούν την υλοποίηση της πρότασης.
H Formula 1 στην Ελλάδα, πλέον είναι πιο κοντά από ποτέ. Μακάρι να γίνει το θαύμα και ο παππούς να μας δώσει τον αγώνα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια