FORMULA 1

Column Left

Τρίτη 1 Μαΐου 2012

TΟ ΠΑΛΕΥΕΙ Ο bARICCIELO ΣΤΑ INDY

Στο IndyCar Series συνεχίζει την καριέρα του ο Ρούμπενς Μπαρικέλο, με τον Βραζιλιάνο να πετυχαίνει το καλύτερο αποτέλεσμα (πέμπτη θέση) στον αγώνα της χώρας του.
Έπειτα από 18 χρόνια καριέρας στη Formula1, ο Ρούμπενς Μπαρικέλο αποφάσισε να δοκιμάσει αλλού την τύχη του! Συγκεκριμένα, επέλεξε να κάνει μια νέα προσπάθεια στα 39 του και συνέχισε στο IndyCar Series.
Το ντεμπούτο του Βραζιλιάνου δε συνδυάστηκε με κάποιο καλό αποτέλεσμα (17ος στην πρεμιέρα), όμως στους επόμενους δυο αγώνες τερμάτισε όγδοος και ένατος, ενώ σήμερα ήρθε πέμπτος στον αγώνα της χώρας του, πριν από τον οποίο ήταν στην ένατη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 59 βαθμούς.
Έτσι, απομένει να δούμε αν ο πρώην πιλότος της Williams θα έχει τις επιτυχίες που είχε στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Τέλος, να αναφέρουμε ότι ο Μπαρικέλο συμμετέχει με το Νο8 και την ομάδα KV Racing Technology, αλλά και να υπενθυμίσουμε ότι στην F1 είχε 14 pole position, 11 νίκες, 68 παρουσίες στο βάθρο και 17 ταχύτερους γύρους, ενώ η καλύτερη χρονιά του ήταν το 2004, όταν τερμάτισε δεύτερος με 114 βαθμούς αγωνιζόμενος με τη Ferrari.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια